Πανικός στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο – Εκπυρσοκρότησε όπλο αστυνομικού! (φωτό)

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όταν εκπυρσοκρότησε όπλο αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ είχε τραυματιστεί νωρίτερα και χρειαζόταν περίθαλψη. Έτσι συνάδελφοί του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, την ώρα που τον πήγαιναν στον χώρο των επειγόντων, ένας αστυνομικός έβγαλε το όπλο του τραυματία συναδέλφου του από τη θήκη προκειμένου να το βάλει στην μπαγκαζιέρα της μηχανής. Τότε, το όπλο εκπυρσοκρότησε από κάποιον λανθασμένο χειρισμό. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα kranosgr, που δημοσιεύει φωτογραφίες από το σημείο, η σφαίρα χτύπησε στο έδαφος, χωρίς να εξοστρακιστεί.

Προς στιγμήν επικράτησε πανικός και άμεσα ειδοποιήθηκαν το 2ο Γραφείο Ασφάλειας και το 3ο ΕΓ του νοσοκομείου, ενώ ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέβησαν στο γραφείο του Διευθυντή του Νοσοκομείου Υποστράτηγου Δημήτριου Κασίμου, προκειμένου να περιγράψουν τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.