Πανικός στον ΣΚΑΪ: «Κατέρρευσε» πασίγνωστη παρουσιάστρια – Δείτε τι συνέβη

Συναγερμός στο κανάλι – Εικόνες πανικού όταν είδαν… Απογοητευτικά παραμένουν τα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Φαλήρου, παρά την… επένδυση του σταθμού στην ενημέρωση και στις πολιτικές εξελίξεις.

Στη διοίκηση επικρατεί αναβρασμός και προσπαθούν να βρουν τρόπο για να επαναφέρουν την τηλεθέαση στα επίπεδα των προηγούμενων ετών.

Ακόμα και το ισχυρό χαρτί του σταθμού, που είναι ο τομέας της ενημέρωσης, παρουσιάζει μεγάλη πτώση. Με εξαίρεση την πρωινή ζώνη και την εξαιρετική πορεία του Δημήτρη Οικονόμου, τα υπόλοιπα προγράμματα δεν καταφέρνουν να πιάσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο κανάλι επικρατεί συναγερμός, μιας και τα απογοητευτικά νούμερα συμπαρέσυραν ακόμα και το δελτίο ειδήσεων, με αποτέλεσμα κορυφαία παρουσιάστρια να «καταρρέυσει».

Με αρνητικό ρεκόρ φαίνεται πως θα κλείσει η φετινή χρονιά για το κανάλι του Φαλήρου. Από το «ναυάγιο» του σταθμού διασώζεται μόνο ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος σαρώνει στην πρωινή ζώνη. Στο γενικευμένο κλίμα απογοήτευσης και γκρίνιας που επικρατεί στο Φάληρο, ανήκει και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ακόμα και η αξιόλογη Σία Κοσιώνη δεν καταφέρνει να σώσει την παρτίδα. Τα νούμερα που σημειώνει τον τελευταίο καιρό, όχι απλά είναι πεσμένα, αλλά είναι και μονοψήφια. Μάλιστα, χθες, σημείωσε 9,8 στο δυναμικό κοινό, με την παρουσιάστρια να «καταρρέει» σε τηλεθέαση.

Πλέον ο σταθμός ποντάρει στην εκλογική μάχη της Κυριακής, με στόχο να ρεφάρει τη χασούρα.

newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης