“Παντοπωλείο του Νίκου”: Επιστροφή στην κανονικότητα

Η επιστροφή στην κανονικότητα και η άρση των μέτρων της καραντίνας έφερε μια νέα τάξη πραγμάτων σε όλους μας. Το “Παντοπωλείο του Νίκου” στη Ραφήνα μετά τις τελευταίες αυτές εξελίξεις θέλει να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείξατε και σε αυτή την δύσκολο περίοδο που περάσαμε και περνάμε.

Από το κατάστημα όλες αυτές τις μέρες του “εγκλεισμού” και των ιδιαίτερων συνθηκών εξυπηρετήθηκαν άπαντες οι πελάτες,. Είτε από το μαγαζί take away, είτε με την δωρεάν υπηρεσία του delivery και κάθε φορά με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προφύλαξης.

Εδώ να σας θυμίσουμε ότι από τις 25 Μαρτίου το Παντοπωλείο ¨Νικος” με delivery χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εξυπηρετούσε όσους δεν είχαν πρόσβαση στο κατάστημα. Και λειτουργούσε από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι μετά την άρση της καραντίνας η υπηρεσία του delivery σταματά. Συγκεκριμένα από τις 8 Μαΐου ημέρα Παρασκευή δεν θα λειτουργεί, συνεπώς οι πελάτες του καταστήματος θα αγοράζουν τα πράγματα από το κατάστημα, όπως άλλωστε γινόταν και γίνεται σε καθημερινή βάση. Το προσωπικό του “Νίκου” είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει.

Στο σύγχρονο μίνι μάρκετ του “Νίκου” μπορείτε να βρείτε τα πάντα: Από ψιλικά, τσιγάρα, εφημερίδες και περιοδικά, μέχρι είδη παντοπωλείου, είδη για την κουζίνα και το σπίτι κι ότι άλλο αναζητά ο πελάτης.

Εθνικής Αντιστάσεως και Προποντίδος στη Ραφήνα

Τηλ. 2294 077657