Πάολα: «Ντρεπόμουν να πάω να γνωρίσω τον Μίκη Θεοδωράκη»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον Μίκη Θεοδωράκη, πως βίωσε την απώλεια αλλά και για την κόρη της, Παολίνα.

«Τέτοια ξεκούραση δεν την θέλει κανείς μας. Αν σταματούσαν για πάντα αυτά τα πράγματα, θα κάνω τα πάντα. Δεν φοβάμαι τίποτα στη ζωή μου», είπε η Πάολα για το διάστημα της καραντίνας.

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Μίκη Θεοδωράκη από κοντά, ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Ντρεπόμουν, έλεγα δεν πάω. Και τι θα γίνει αμα πάω; έλεγα. Κι όμως πήγα!», είπε για τη συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη. «Ήθελα με τη ψυχή μου να πω αυτό το εμβατήριο. Κάποιος από τον ουρανό βόηθάει και το σύμπαν συνωμοτεί για αυτό που θέλεις».

Δείτε ακόμα:  Μαρία Ηλιάκη: Δε θα πήγαινα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Μία φορά ένιωσα τον μεγάλο πόνο, τότε με τον μπαμπά μου και ένιωσα σαν να πήρε κάποιος την ψυχή μου και την πέταξε στα σκουπίδια», ανέφερε.

«Εννοείται ότι το παιδί μου θα είναι στο χώρο που εργάζομαι. Μα δεν θα γνωρίσει το παιδί μου τον χώρο μου; Επειδή είναι νύχτα; Οι γονείς μου με έπαιρναν παντού, γι’ αυτό είμαι ευτυχισμένη και όχι στερημένη», κατέληξε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

megatv.com