Παπάς ρίχνει αγίασμα από αεροπλάνο για αλκοόλ και ευκαιριακό σεξ! (βίντεο)


Μέτρα για την ηθική κατάπτωση της τοπικής κοινωνίας αποφάσισαν να λάβουν οι ιερείς στην πόλη Tver στη Ρωσία. Οι ίδιοι θεωρούν ότι… αλκοόλ και ευκαιριακό σεξ ευθύνονται για την ηθική κατάπτωση της χώρας.

Έτσι, λοιπόν, για να ξορκίσουν το κακό λοιπόν σκέφτηκαν να… ψεκάσουν με αγίασμα από ένα αεροπλάνο.

Μάλιστα, το καθαγιασμένο νερό θεώρησαν ότι θα βοηθούσε και στην εξάλειψη της πορνείας, ενώ έψαλλαν ύμνους κατά τη διάρκεια της ιερής αυτής πράξης.

Η πρώτη πτήση έγινε από το αεροδρόμιο του Zmeyevo το 2006 και έκτοτε πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο.

Ο Ρώσος παπάς Αλέξανδρος Γκόριατσεβ επιβιβάζεται κάθε χρόνο στο αεροσκάφος σε μία προσπάθεια να απομακρύνει τις αμαρτίες από τη χώρα.

Φέτος, στις 11 Σεπτεμβρίου, την ανεπίσημη «Ημέρα της Σοφίας» στη Ρωσία, ο ιερέας Αλέξανδρος και ο επίσκοπος Σάββας της πόλης Tver, μετέφεραν στην ειδική πτήση και μία θρησκευτική εικόνα του 19ου αιώνα, για την οποία θεωρούν ότι μπορεί να θεραπεύσει αλκοολικούς και τοξικομανείς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Ρωσία είναι γνωστή για την εθνική της αγάπη για τη βότκα, αλλά οι στατιστικές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας δείχνουν ότι οι νέες εκστρατείες κατά του αλκοολισμού συνέβαλαν στη μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η μέση μονάδα κατανάλωσης οινοπνεύματος ανά άτομο έχει μειωθεί από 15,8 λίτρα το 2005 σε 11,7 λίτρα το 2016.

πηγή: mirror.co.uk, newsit.gr