Παραδόθηκαν την Τρίτη στο γηροκομείο Αθηνών τρόφιμα και υγειονομικό υλικό

Στην παράδοση τροφίμων και υγειονομικού υλικού στο Γηροκιμείο Αθηνών προχώρησε την Τρίτη (31/3) η Περιφέρεια Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα παραδόθηκαν 10.000 γάντια, 3.000 μάσκες προστασίας και περίπου 650 συσκευασίες αντισηπτικού υλικού, ενώ σε συνεργασία με αλυσίδα σούπερ μάρκετ δόθηκε μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας αναφέρει:

Ο Περιφερειάρχης Αττικής παρέδωσε σήμερα στο γηροκομείο Αθηνών τρόφιμα και υγειονομικό υλικό

Γ. Πατούλης: «Με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες είμαστε στο πλευρό των ηλικιωμένων και του νοσηλευτικού προσωπικού»

Δείτε ακόμα:  Συνάντηση "κορυφής" στα "Καβούρια του Ασημάκη" (φωτό)

Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη παραδόθηκε σήμερα το πρωί στο Γηροκομείο Αθηνών σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού και τροφίμων για την ενίσχυση της προστασίας του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στη δομή.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 10.000 γάντια, 3.000 μάσκες προστασίας και περίπου 650 συσκευασίες αντισηπτικού υλικού (gel αντισηπτικό των 80 και 500 ml και υγρά αντισηπτικά μαντιλάκια).  Επιπρόσθετα σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, παραδόθηκε ικανή ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και υγιεινής  (ζυμαρικά, φρυγανιές, ζάχαρη,   αλάτι, καφέ, υπνοσέντονα, κρεμοσάπουνα, μωρομάντηλα, κ.α.)  Το υλικό παρέλαβε ο διευθυντής του γηροκομείου Κ. Κεραμίδας.

Δείτε ακόμα:  Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των επεκτάσεων του Προαστιακού προς Ραφήνα & Λαύριο

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, θα μεταβεί στο Γηροκομείο ομάδα ιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες είμαστε στο πλευρό των ηλικιωμένων και του νοσηλευτικού προσωπικού. Τις δύσκολες αυτές ώρες είμαστε στη πρώτη γραμμή μιας εθνικής μάχης που απαιτεί συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη.  Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας, με όσα μέσα διαθέτουμε».

Δείτε ακόμα:  Η Ομάδα Γυναικών Σπάτων-Αρτέμιδας δίπλα στους γονείς του 5ου Νηπιαγωγείου Σπάτων