Παρασκευή Χρήστου: «Η ώρα της υπεύθυνης απόφασης»

Την Κυριακή των εκλογών, ο πολίτης που συμμετέχει ενεργά στην εκλογική διαδικασία, έχει τον λόγο και την ευθύνη. Έχοντας αξιολογήσει πρόσωπα και προγράμματα, επιλέγει κατά την κρίση του, τους πιο ικανούς και αξιόπιστους για να διαχειριστούν το μέλλον της τοπικής κοινωνίας που ζει.

Την Κυριακή των εκλογών, είναι η ώρα της υπεύθυνης απόφασης.

Η Ραφήνα, το Πικέρμι και οι γειτονιές τους έχουν μια σημαντική δυναμική για να αναδειχθούν ως ένας πραγματικά σύγχρονος Δήμος. Χρειάζεται όραμα, συστηματική και ομαδική δουλειά. Η «Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία ενεργών πολιτών» έχει όραμα, το έχει αποτυπώσει με σαφήνεια σε ένα πλήρες σύνολο προγραμματικών θέσεων.

Έχει θεμελιώσει την συστηματική και ομαδική δουλειά. Τα έργα, οι παρεμβάσεις, αλλά και τα σχέδια είναι αδιαμφισβήτητες αποδείξεις.

Αυτήν ακριβώς την διευρυμένη ομάδα, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ε. Μπουρνούς και αυτό το όραμα, επιθυμώ να υπηρετήσω και συμβάλλω με τη δική μου υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος.

Στην ώρα της υπεύθυνης απόφασης, διαχρονικά προσπάθησα και θα συνεχίσω να προσπαθώ να είμαι μέρος της επιλογής των συμπολιτών μου. Εστιασμένη στο τομέα της Παιδείας, γιατί πιστεύω ότι η ενίσχυση της Παιδείας για τα παιδιά μας είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον της κοινωνίας. Ως γονέας και εγώ συμμερίζομαι τα προβλήματα και τις αγωνίες όλων των γονέων που ως ένα βαθμό άλλωστε είναι κοινά. Σε αυτά τα προβλήματα και αυτές τις αγωνίες επιθυμώ ως ενεργός πολίτης να καταβάλλω τις προσπάθειες και να αναλάβω τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται, για να παρέχουμε στα παιδιά της Ραφήνας και του Πικερμίου μια ποιοτική εκπαίδευση με διευρυμένους ορίζοντες.

Με διάλογο, αναζήτηση συναίνεσης, με επιμονή για την λύση, σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο ειλικρινούς διαβούλευσης, ανοικτή σε νέες ιδέες και προτάσεις, καταθέτω στους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου την υποψηφιότητά μου. Με απόδειξη από το παρελθόν όπου ανταποκρίθηκα πλήρως στις απαιτήσεις των συμπολιτών μου, τιμώντας την επιλογή τους και κτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού μαζί τους, με δύναμη στο παρόν αλλά και με αποφασιστικότητα για το μέλλον, το κάλεσμά μου στους πολίτες δε περιορίζεται στην επιλογή μιας ψήφου, αλλά επεκτείνεται σε μια δεσμευτική πρόταση για την επόμενη τετραετία να αναδείξουμε μαζί το Δήμο μας ως ένα πρωτοποριακό κέντρο γνώσης και παιδείας.

Η ευθύνη και η δέσμευσή μου απέναντι στους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου είναι πολύ σαφής. Η υπεύθυνη απόφαση είναι δική σας. Για τα παιδιά μας.

Παρασκευή Χρήστου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Σύγχρονη Πολιτεία-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών».

Διαβάστε επίσης