Παρασκευή Κερασιώτη: Ποζάρει topless και ανεβάζει τη θερμοκρασία

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Παρασκευή Κερασιώτη, ποζάρει τοπλες στο φακό, και με μία φωτογραφία βάζει φωτιά στο Instagram.

Η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν ένα από τα πρόσωπα που έγινε ευρύτερα γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό GNTM. Με τη συμμετοχή της, μάλιστα, είχε αποσπάσει ιδιδαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους κριτές.

Το νεαρό κορίτσι, με την τσιγγάνικη καταγωγή της κατάφερε από την αρχή να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα της στο GNTM.

Δείτε ακόμα:  Ντίνα Κώνστα: Αυτή είναι η τελευταία της επιθυμία

Η Παρασκευή ήταν και μια από τους τρεις φιναλίστ του τελικού και μάλιστα το μοναδικό κορίτσι καταφέρνοντας να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Μετά το τέλος του ριάλιτι συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ και όπως φαίνεται την περιμένει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο.

Με μια ματιά στο instagram μπορεί κανείς να διακρίνει ότι η Παρασκευή Κερασιώτη έχει μεταμορφωθεί από εκείνο το συνεσταλμένο κορίτσι σε μια γυναίκα επαγγελματία μοντέλο. Η τελευταία της φωτογραφία δε, κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Δείτε ακόμα:  Θέμης Αδαμαντίδης: Το «καθαρό» βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της βιαιοπραγίας της Βαρβάρας Κίρκη

Στη φωτογραφία αυτή τη βλέπουμε να ποζάρει topless καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της ενώ τη συνόδευσε με το σχόλιο “free” που σημαίνει “ελεύθερη”.

newsit.gr