Πάρε την πυξίδα του θεάματος στα χέρια σου!

Το youfly.comείναι ένας νέος, πρωτοπόρος οδηγός θεαμάτων, που παρέχει στο χρήστη όλες τις πληροφορίες σχετικά με θεατρικές παραστάσεις, ταινίες κινηματογράφου, μουσικές σκηνές, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών, καθώς και για τις υπηρεσίες streaming όπως το Netflix!

Ο Επιχειρηματίας Γιάννης Κέντ, αναγνωρίζοντας την ευκαιρία για ανάπτυξη και δημιουργία στο χώρο του πολιτιστικού θεάματος και στην ευρύτερη βιομηχανία θεαμάτων στην Ελλάδα, μετά την ίδρυση των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε., προχωρά στη δημιουργία του πρωτοπόρου οδηγού θεαμάτων youfly.com.

Ο κεντρικός άξονας του youfly.com είναι η κριτική και η βαθμολόγηση όλων των θεαμάτων. Οι κριτικές του κοινού, περνάνε από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και σκοπό έχουν να δώσουν στους χρήστες όλα τα «εργαλεία» ώστε να επιλέξουν το επόμενο βήμα τους στο κόσμο της ψυχαγωγίας.

Το youfly.comδίνει τη μοναδική και αποκλειστική δυνατότητα στο χρήστη να βαθμολογήσει όχι μόνο τη παράσταση αλλά και όλους τους συντελεστές της, όπως ηθοποιούς, σκηνοθέτες, ενδυματολόγους, χορογράφους αλλά και όλους όσοι συμβάλλουν στην παραγωγή του θεάματος.

Δείτε ακόμα:  Συνεχίζονται τα Αφιερώματα στην Ταράτσα του Paco’s Project

Επιπλέον, το youfly.com σας ενημερώνει για όλα τα τρέχοντα θέματα στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών με συνεντεύξεις, απόψεις και αφιερώματα ενώ ταυτόχρονα διενεργεί πολλούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τα θεάματα και βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του χρήστη, δημιουργήσαμε τοyoufly.com, δίνοντας σε σας τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στην έξυπνη, εύχρηστη και διαδραστική πλατφόρμα ώστε να ενημερωθείτε τόσο για τις τρέχουσες, όσο και για τις μελλοντικές θεατρικές, κινηματογραφικές και μουσικές παραστάσεις, καθώς και για τη τηλεόραση.

Το youfly.comείναι η πυξίδα του θεάματος!

Γίνετε και εσείς, τώρα, μέλος τουyoufly.comκαι πάρτε στα χέρια σας την πυξίδα του θεάματος!

Δείτε ακόμα:  Το νέο βιβλίο για τον Χάρι και τη Μέγκαν στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις "Χάρτινη Πόλη"

Ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του youfly.com, δήλωσε:

«Όταν ο Γιάννης Κεντ μου εκμυστηρεύτηκε την ιδέα του για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού οδηγού θεαμάτων με επίκεντρο τη κριτική του κοινού, ενθουσιάστηκα καθώς βρήκα πολλά κοινά σημεία με το τομέα του τουρισμού τον οποίο, μέχρι τότε, υπηρετούσα για 13 χρόνια σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Η προοπτική του youfly.com και το πάθος του Γιάννη για αυτό μου διέλυσε κάθε ενδοιασμό για επαγγελματική επιστροφή στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε όλοι πια πως το διαδίκτυο έχει μπει στη ζωή μας και την έχει αλλάξει ολοκληρωτικά αφού διαδικασίες που άλλοτε έμοιαζαν ακατόρθωτες και χρονοβόρες σήμερα εκτελούνται με μερικά μόνο clicks. Η εισροή του διαδικτύου στην παραδοσιακή κοινωνία έχει αλλάξει πραγματικά τον τρόπο που οι άνθρωποι διασκεδάζουν αλλά και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους. Ο ορισμός της ψυχαγωγίας έχει γίνει περισσότερο ευρύς. Στόχος μας είναι το youfly.com να αποτελέσει τη πυξίδα αυτής της διασκέδασης δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες όχι μόνο να αναζητήσουν το είδος, την μορφή της ψυχαγωγίας, το μέσο στο οποίο επιθυμεί να την παρακολουθήσει, νέα και συνεντεύξεις για την ευρύτερη βιομηχανία της διασκέδασης αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στην αξιολόγηση της. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί κάτι σαν το TripAdvisor αλλά για την ψυχαγωγία. Στον τουρισμό πια κανείς δεν ταξιδεύει χωρίς να ενημερωθεί από το TripAdvisor για τα σχόλια, τις παρατηρήσεις αλλά και τις εμπειρίες χρηστών για την τοποθεσία που τους ενδιαφέρει.»

Δείτε ακόμα:  "Όχι Άλλο Καλοκαίρι", από Πέμπτη έως Κυριακή, στο Σινέ Αελλώ στη Ραφήνα

Youtube Video Trailer
(Πως κάνουμε εγγραφή και κριτική στο YouFly.com)

https://www.youtube.com/watch?v=Npt7b0SnKPM