Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραφήνας»

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην καφετέρια Diangelo, ο Συνδυασμός «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραφήνας», για το Τοπικό Συμβούλιο της Ραφήνας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν τον Συνδυασμό, οι κ.κ Ανδρέας Βασιλόπουλος, Βασίλης Πιστικίδης, Δαμιανός Φαφούτης και Γιώργος Χριστόπουλος, οι οποίοι απεύθυναν και σύντομο χαιρετισμό, πριν από την παρουσίαση των υποψήφιων Συμβούλων.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Βάϊα Χατζή, η οποία είναι και υποψήφια στον Συνδυασμό.

Εκτός της κα. Χατζή, οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι οι:

Νίκος Γανιάρης, Γιώργος Γκούστης, Μάριος Διαγγελάκης, Αντώνης Ευθυμίου, Μαργαρίτα Ζηλάκου, Ζωή Ζησιμοπούλου, Βασίλης Κικής, Σοφία Κλάψη, Γιώργος Νικολούλιας, Μανώλης Νταής, Κύριλλος Παπαδόπουλος, Ευτυχία Σακατίδου και Νίκη Χάλαρη.

Εκτός των παραπάνω στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής και Γιώργος Χαχολάκης, ο πρ. Δήμαρχος Ανδρέας Κεχαγιόγλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Μισοκοίλης και Μπάμπης Ζαφειρόπουλος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Συνδυασμό του Γ. Πατούλη κ.κ Ν. Πέππας, Πολ. Μπαϊρακτάρης και Ν. Σοφιανός, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σγουρού Χρ.. Τσαντουλη και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τις τέσσερις παρατάξεις που στηρίζουν το ψηφοδέλτιο.

Δείτε εικόνες από την παρουσίαση του συνδυασμού