Πάρτι σε νεκροταφείο στην Κάρπαθο – Τι απαντά ο διοργανωτής (βίντεο)

Αν κανείς έβλεπε αποσπασματικά το γύρισμα της κάμερας με τον κόσμο να στέκεται όρθιος στην άκρη και τα φωτορυθμικά να πλαισιώνουν τη δυνατή μουσική, το πιθανότερο είναι να υπέθετε πως αυτές οι εικόνες εκτυλίσσονται σε μπαρ.

Όταν όμως η κάμερα εστιάζει στα ενδότερα και το πλάνο ανοίγει, το τοπίο ξεκαθαρίζει. Το μουσικό event εκτυλίσσεται στο νεκροταφείο της Καρπάθου, με τις εικόνες από αργά το βράδυ της Κυριακής (06.12.2020) να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Τόσο τα ηχεία όσο και τα φωτορυθμικά έχουν τοποθετηθεί πίσω από τους τάφους και μια ολόκληρη περιοχή δονείται στους ρυθμούς της μουσικής. Για να σπάσει η μονοτονία της καραντίνας και να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο ο Πολιούχος Άγιος Νικόλαος, εξηγεί στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο διοργανωτής.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πηγάδια Καρπάθου, που δίνει απαντήσεις σε εκείνους που αντέδρασαν.

Δείτε ακόμα:  Ο παιδοκτόνος της Κηφισιάς που προκάλεσε οίκτο: "Σκότωσα τον γιο μου για να σώσω την οικογένεια"

“Ήμουν σίγουρος από την αρχή που το σχεδίαζα ότι κάποιοι θα ενοχλούνταν”, σημειώνει ο Γιώργος Χατσηκουτσός, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και διοργανωτής.

Τα μηχανήματα είχαν στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φωτίζεται το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο νεκροταφείο. Οι αντανακλάσεις, όμως, “έλουσαν” με πολύχρωμα φώτα τα μνήματα στο νεκροταφείο.

“Ο παππάς της εκκλησίας ήταν ενήμερος των προθέσεών μου και δεν διαφωνούσε. Στόχος ήταν να φωτιστεί μόνο η εκκλησία και τίποτα άλλο”.

Δείτε ακόμα:  ΠΟΥ: Αποφύγετε το αλάτι στα τρόφιμα – Νέες συστάσεις και όρια για την περιεκτικότητα νατρίου

Μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιώργος Χατσηκουτσός τόνισε ότι το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, χωρίς λόγο.

“Με ξενίζει η έκταση που πήρε πανελλαδικά το θέμα. Με αφήνει έκπληκτο”.

Ο κ. Χατσηκουτσός επισήμανε ότι “δεν έγινε κανένα πάρτι” στο νεκροταφείο, απλώς για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης αποφάσισε να φωταγωγήσει την εκκλησία, που βρίσκεται στο κοιμητήριο, και “όταν φωτίζεις το εκκλησάκι φωτίζονται και κάποια μνήματα, αυτό είναι αναπόφευκτο”, σημειώνει.

Δείτε ακόμα:  Νίκος Καντερές: Ύστερα από τις ζέστες,πότε θα 'ρθουν βροχές και καταιγίδες;

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ζήτησε συγγνώμη από εκείνους που εμφανίστηκαν ενοχλημένοι.

newsit.gr