Πατούλης: Ανοιχτά τα πάρκα στην Αττική την Καθαρά Δευτέρα αλλά με μέτρα προστασίας

Είναι σαφέστατο ότι εμείς σαν Περιφερειακή Αρχή θέλουμε να διατηρήσουμε ανοιχτά τα πάρκα μας, είπε στην ΕΡΤ ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης για να μπορούν να προσέλθουν όλοι την Καθαρά Δευτέρα, με συστάσεις και προσοχή ατομική ευθύνης.

Δηλαδή, εξήγησε ο Περιφερειάρχης, να μην υπάρχει συγχρωτισμός, να αποφεύγουν να αθλούνται εκτός της οικογένειας.

Υπενθύμισε πως δεν μπορεί να πάρει κάποιος το αυτοκίνητο του και να βρεθεί στην παραλία ή στην Πάρνηθα θα πρέπει να μετακινηθεί στο κοντινό του Άλσος ή πλατεία.

Δείτε ακόμα:  Συνάντηση εργασίας Μπουρνούς Ζέρβα στο πλαίσιο της ΔΕΘ (φωτό)

Σε ότι αφορά το πέταγμα του χαρταετού , ο κ. Πατούλης είπε ότι το έθιμό προφανώς και μπορεί να τηρηθεί από ότι μέχρι τώρα φαίνεται, αλλά πρόσθεσε, λαμβάνοντας πάντα την ατομική του ευθύνη και προφανώς ως γονιός και την ευθύνη του παιδιού του.

Πρέπει να καταλάβουμε σημείωσε ό κ. Πατούλης, ότι σε αυτήν την πανδημία, βλέποντας το φως στην άκρη του τούνελ, είναι υποχρέωση μας να συμβάλουμε με την ατομική μας προστασία ώστε να περιοριστεί η μεταδοτικότητα και να φτάσουμε να γιορτάσουμε και πάλι, χωρίς μέτρα. Είμαστε κοντά αλλά δεν έχει τελειώσει η πανδημία υπενθύμισε ο κ. Πατούλης και με την ιδιότητα του προέδρου του ΙΣΑ.

Δείτε ακόμα:  Η Πολιτική Προστασία Ραφήνας Πικερμίου στην κατάσβεση της φωτιάς στο Γραμματικό (φωτό)

ΕΡΤ