Πάτρικ Σουέιζι: Οι τραγικές τελευταίες μέρες του ηθοποιού

Το Σάββατο συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τον θάνατο του Πάτρικ Σουέιζι και το Radar Online δημοσίευσε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις τελευταίες ημέρες του ηθοποιού.

Όπως αναφέρει και το νέο μίνι ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πριν από μερικές βδομάδες, ο Πάτρικ Σουέιζι έζησε πολύ άσχημες τελευταίες μέρες. Όχι μόνο σωματικά και ψυχολογικά από τα όσα του προκάλεσε ο καρκίνος στο πάγκρεας. Αλλά κι από τη συμπεριφορά της γυναίκας του Λίζα Νιέμι, η οποία σύμφωνα με τις φήμες τον είχε έγκλειστο και δεν τον άφηνε να κάνει τίποτα. Ήταν μια σχέση αγάπης-μίσους, όπως την έχουν περιγράψει άνθρωποι που την έζησαν από κοντά.

Η Νιέμι βέβαια δεν παραδέχτηκε ποτέ τις μομφές και μετέθεσε την κατηγορία στη μητέρα του Πάτρικ Σουέιζι. Σύμφωνα με τη Νιέμι, η Πάτσι Σουέιζι, μια καλλιτέχνιδα, μια χορεύτρια τελειομανής, λειτουργούσε με τέτοια αυστηρότητα στον Πάτρικ σε βαθμό που γινόταν κακοποίηση και υπήρξαν πολλές φορές που ξέσπαγε στον γιο της.

Ο αδερφός του Σουέιζι, ο Σον, απαντά σε αυτόν τον ισχυρισμό λέγοντας ότι η οικογένειά του δεν είχε σχέση με αυτό και πως όλα τα έκανε η Νιέμι.

Κόντρα στην εκδοχή της Νιέμι πάει και η μαρτυρία της υπηρέτριας που είχαν, σύμφωνα με την οποία η Νιέμι ήταν και άπιστη απέναντι στον Σουέιζι, αλλά και του φερόταν με θυμό συχνά πυκνά.

.peoplegreece.com