Παιδικές κατασκηνώσεις: Τον Αύγουστο η λειτουργία τους στον Άγιο Ανδρέα

Τον ερχόμενο Αύγουστο και αφού προηγουμένως ληφθεί η οριστική απόφαση θα λειτουργήσουν, όπως φαίνεται, οι παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα.


Το θέμα της λειτουργίας των παιδικών εξοχών του Δήμου Αθηναίων που άλλες χρονιές άνοιγαν ήδη τέτοιες μέρες φιλοξενώντας εκατοντάδες παιδιά αλλά και ηλικιωμένους προς το τέλος της σεζόν τέθηκε από την αντιπολίτευση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Την απάντηση ανέλαβε να δώσει ο Γενικός Γραμματέας του Δημου Αλέξανδρος Τσιατσιάμης εκφράζοντας την πολύ έντονη ανησυχία του για το αν πρέπει να λειτουργήσουν λόγω του κορονοϊού.

Ο κ. Τσιατσιάμης παραδέχθηκε ότι μόλις τώρα δόθηκε το πράσινο φως από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την λειτουργία κατασκηνώσεων αλλά η οριστική απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί.

«Δεν τίθεται θέμα ετοιμότητας. Και προμήθειες έχουμε και προσλήψεις μπορούμε να κάνουμε πολύ γρήγορα αλλά η ανησυχία αφορά τον κορονοϊό. Θα λάβουμε την απόφαση και ότι είναι να γίνει θα γίνει από τον Αύγουστο», κατέληξε ο κ.Τσιατσιάμης.

ethnos.gr