Πένθος για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη: «Και φτάσαμε εκεί που κανένας δεν ήθελε»

Στιγμές πένθους και θλίψης περνάει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τη μητέρα του, η οποία έδινε μάχη με χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο ίδιος μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους και προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση αφιερώνοντας στη μητέρα του, του στοίχους από το τραγούδι της Τσανακλίδου «Μαμά γερνάω».

«Και φτάσαμε εκεί που κανένας δεν ήθελε αλλά να μην είμαι εγωιστής, καλύτερα έτσι. Ε;;; Τι λες και εσύ;; Τα ρούχα που δεν έμαθα να πλένω τα βάζω στη σακούλα και σ’ τα φέρνω. Ρωτάς για την καριέρα μου τη νύχτα και τη μέρα μου κι εγώ να σου μιλάω καταφέρνω. Και σκέφτομαι που πίνω κόκα κόλα για να ‘ναι πάντα ίδια αλλάζουν όλα. Κι ανοίγω το ψυγείο σου, το “έλα” και το “αντίο” σου ζητούσα στη ζωή μου πάνω απ’ όλα. Μαμά, πεινάω μαμά, φοβάμαι μαμά, γερνάω, μαμά. Και τρέμω να ‘μαι αυτό που χρόνια ανησυχείς: ωραία, νέα κι ατυχής. Τα χρόνια που μεγάλωνες για μένα να ξέρεις πως σου τα ‘χω φυλαγμένα. Και τέλειωσα με άριστα αλλά δεν έχω ευχάριστα, όλα στον κόσμο είναι γραμμένα. Τριάντα καλοκαίρια και χειμώνες τις άγριες σού φέρνω ανεμώνες. Και κοίτα, ένα μυστήριο του κόσμου το κριτήριο πως μοιάζουμε μου λέει σαν δυο σταγόνες. Μαμά, πεινάω μαμά, φοβάμαι μαμά, γερνάω, μαμά. Και τρέμω να `μαι αυτό που χρόνια ανησυχείς: ωραία, νέα κι ατυχής» έγραψε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.