Περήφανος πατέρας 0 Στέλιος Κρητικός! Αγκαζέ με τους γιούς του

Τόσο η μικρή του πριγκίπισσα, η Κόμησσα, όσο και οι γιοι του Μιχαήλ-Άγγελος και Άρης είναι η πρώτη προτεραιότητα του παίκτη που αγαπήσαμε στο Survivor!

Αυτή τη περίοδο ο Στέλιος βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές και χτες το βράδυ ανέβασε μια φωτογραφία με χαμόγελο ευτυχίας και τους γιους του αγκαζέ! «Αγαπώ τις στιγμές που το χτές συναντάει το σήμερα,τις στιγμές που το πρίν συναντάει το μετά, που το νέο συναντάει το παλιό, που το πέρσι συναντάει το φέτος .

Τις αγαπώ γιατι όσο κι αν μοιάζουν μεταξύ τους οι ενώσεις τους ,όσο κι αν οι γκριμάτσες μας τσαλακώνουν όμοια το χαρτί, οσο κι αν πετυχαίνουν με ακρίβεια οι συνδέσεις τους , όσο κι αν το παζλ των χρωμάτων τους δεν αλλοιώνεται στο πέρασμα του καιρού ,όσο κι αν η αντίστροφη μέτρηση στο κλικ της μηχανής μας ειναι ακριβής, ουσιαστικά τίποτα δεν είναι το ίδιο !!! Το μόνο ίδιο είναι πίσω απο το ορατό .
Ανακαλύψτε το !!!

Μια φορά ζεις !!! Yolo #paterfamilias #papastroumf #papa #survivor2018 #survivor #stelioskritikos #mixailaggeloskritikos #ariskritikos #komissakritikou #katiapapadopoulou» έγραψε στη λεζάντα και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή: Youweekly.gr