Περισσότερες από πέντε ώρες αμείωτου χορού και κεφιού, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη!

Η επιτυχία της φετινής Γιορτής Σαρδέλας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου 2018, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Το Λιμάνι πλημμύρισε με πλήθος κόσμου, που γεμάτο ενθουσιασμό και κέφι, συμμετείχε στο ανεπανάληπτο, πολύωρο γλέντι, δημιουργώντας κυριολεκτικά, το αδιαχώρητο!

Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα της βραδιάς, περιελάμβανε χορούς των Δωδεκανήσων, από τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς» και χορούς της Μυτιλήνης, από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Όμιλο Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Δήλιος Απόλλων».

Την συνέχεια του Προγράμματος, ανέλαβε ο Γιώργος Ιωαννίδης με λαϊκό πρόγραμμα. Το γλέντι κορυφώθηκε με την Μαρία Σκουλά στο τραγούδι, τον Νίκο Ευβοιώτη στο βιολί και την υπόλοιπη εξαίρετη ορχήστρα!

Η εύθυμη διάθεση της βραδιάς παρέσυρε εκατοντάδες από τους παρευρισκόμενους να μετέχουν στον χορό, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η φετινή Γιορτή Σαρδέλας, η οποία διοργανώθηκε αποκλειστικά από την Κ.Δ.Ε.Μ., ήταν κατά κοινή ομολογία, η πιο επιτυχημένη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση, στην ιστορία του θεσμού. Κι αυτό, παρόλα τα εμπόδια που σκοπίμως δημιούργησαν ορισμένοι, για να μην πραγματοποιηθεί.

Άφθονη Σαρδέλα, κρασί και μπίρα προσφέρθηκαν στο κοινό, από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, χάρη στις ευγενικές προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε για την προσφορά τους σε κρασί, τα Οινοποιία: Νικολακόπουλος, Παπαγιαννάκος και Ρόκας. Οι μπίρες, τα αναψυκτικά και το εμφιαλωμένο νερό, ήταν χορηγία της κάβας Κάβειρος (Δ. Μπότης)! Τέλος, τα κάρβουνα προσέφερε ο κος Αρβανίτης.

Και του χρόνου!

Διαβάστε επίσης