Πέθανε, “χτυπημένος” από τον κορονοϊό, ο δημοσιογράφος και εκδότης Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Θλίψη στη Νέα Ιωνία από τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου που επί σειρά ετών ασχολιόταν με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής

Χτυπημένος από τον κορωνοϊό άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Βασίλης Μαγκαναδέλλης που είχε εντρυφήσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Νέας Ιωνίας.

Ο Βασίλης Μαγκαναδέλλης νοσηλευόταν στο ΚΑΤ με συμπτώματα κορωνοϊού και τελικά έχασε τη μάχη.
Το δημοτικό συμβούλιο διέκοψε τη συνεδρίασή του σε ένδειξη τιμής για τον άνθρωπο που πρόσφερε από το πόστο του ενεργά στα κοινά της πόλης τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια.

Δείτε ακόμα:  Στο φώς η ανατριχιαστική καταγγελία νεαρής ηθοποιού – “Με γύρισε μπρούμυτα, μου επιβλήθηκε με τα χέρια και…”

Η ενασχόληση του στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης άρχισε το 1990 με την συνυπευθυνότητα της εφημερίδας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (1990-1996), του νεανικού περιοδικού ΤΕΕΝΑGERS (1992-95) και της διαχείρισης του δημοτικού Ραδιοφωνικού σταθμού 94,1 fm, του Δήμου Ηρακλείου Αττ.(1993-94). Από το 1998 διετέλεσε εκδότης της ετήσιας έκδοσης ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, παράλληλα με άλλες εκδόσεις, όπως ο ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, το ΛΕΥΚΩΜΑ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ “ΙΩΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ”, το βιβλίο ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ενώ από το 2006 διατηρούσε ενημερωτικό portal για τη Ν. Ιωνία Αττικής.

Δείτε ακόμα:  Νέα μέτρα: Ανατροπή με τους πελάτες σε κομμωτήρια και κέντρα μανικιούρ - πεντικιούρ - Τι ισχύει

.avgi.gr