Πέθανε ο δημοσιογράφος Σεμπαϊντίν Καραχότζα σε ηλικία μόλις 42 ετών – Η ανάρτηση Γεωργιάδη

Έφυγε από τη ζωή ο ξανθιώτης δημοσιογράφος Σεμπαϊντίν Καραχότζα, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν μόλις 42 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 18 και 16 ετών.

Ο εκλιπών φέρεται το Σάββατο να έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, και να διακομίστηκε στην Νευροχειρουργική Κλινική της Καβάλας αλλά να υπέκυψε τις πρώτες ώρες της Τρίτης.

Ο Σεμπαϊντίν Καραχότζα είχε γεννηθεί το 1979 στο χωριό Προσήλιο της Ξάνθης. Είχε φοιτήσει στο Γυμνάσιο Σμίνθης και το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης ενώ είχε σπουδάσει στη Νομική του ΑΠΘ χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Κανάλι 6 και την Τόλμη ενώ είχε παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων στην πομακική.

Δείτε ακόμα:  Ιωάννα Τούνη: Αυτός διέρρευσε το revenge porn βίντεο πριν από τέσσερα χρόνια

Επίσης είχε εργαστεί σε διάφορα ΜΜΕ και ήταν συγγραφέας μια σειράς βιβλίων για τους Έλληνες μουσουλμάνους πομακικής καταγωγής καθώς και μεταφράσεις σε ελληνικά και αγγλικά. Παράλληλα είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Είχε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας, τα οποία όμως είχε ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια.

Ήταν αδερφός του εκπαιδευτικού και συγγραφέα Ριτβάν Καραχότζα ενώ πρόσφατα είχε φύγει από τη ζωή και το τρίτος αδελφός της οικογένειας.

Ανάρτηση στο twitter για τον θάνατο του Σεμπαϊντίν Καραχότζα, πραγματοποίησε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης:

Δείτε ακόμα:  Παναγιώτης Ψωμιάδης: Είχα αποφασίσει να δώσω τέλος στη ζωή μου

 

newsbomb.gr