Πετρογιάννη κατά Κουτσελίνη -Ποιος χ@στ@κ@ για το αν καταστράφηκε η καριέρα του Λύτρα;

Σάλος έχει προκαλέσει η έντονη τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη μετά την ομολογία του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και την ατάκα ότι «πλήττεται η καριέρα του».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να μπω στα παπούτσια ενός ανθρώπου που πλήττεται από μία καταγγελία, πώς μπορεί να αισθάνονται οι άνθρωποι που είναι φίλοι και συνεργάτες του. Εδώ όμως δε μιλάμε για καταγγελία, μιλάμε για ομολογία, για μία ανατριχιαστική κατάθεση μίας γυναίκας που σαπακιάστηκε στο ξύλο και δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν είναι καταγγελία. Έχουμε ανατριχιάσει όλοι με την κατάθεση και δε μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από αυτή τη γυναίκα που μάτωνε και κατάπινε τα αίματά της. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ποιος χ@στηκε -και συγγνώμη που το κάνω, δεν το έχω κάνει τρία χρόνια- για το αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου. Αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου, φταίει ένας άνθρωπος. Ο συγκεκριμένος. Δεν μας νοιάζει όμως, ας το σκεφτόταν. Και δεν μας νοιάζει αν κατέστρεψε την καριέρα του γιατί πιθανότατα κατέστρεψε την οικογένειά του».

Ο Τάσος Τεργιάκης τόνισε: «ντρέπομαι με αυτό που άκουσα χθες. Τα λόγια που άκουσα με τον τόνο της φωνής, με το ύφος που προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον κ. Λύτρα. Ο καθένας από εμάς θα τον άγγιζε αν ήταν δικό του πρόβλημα και όχι θα είχε κάνει έκρηξη. Ακόμα και ο πατέρας και ο αδελφός μου να ήταν θα τους γύριζα την πλάτη για πάντα αν ερχόταν μία γυναίκα με αίματα και μου έλεγε ότι με χτύπησε ο άνθρωπός μου».

Και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Τα μεγάλα αυτά κοινωνικά θέματα που για εμένα είναι βαθιά πολιτικά. Όταν αναδεικνύεις τα κοινωνικά ξέρεις ότι κάποια στιγμή, μοιραία θα συμβεί, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον ίσκιο σου. Είναι μια φράση που μου αρέσει να την λέω γιατί είναι μια πραγματικότητα. Αναμετριέσαι κάποια στιγμή με τη σκιά σου κι εκεί δείχνεις αν είσαι ψηλότερος ή πιο κοντός από τη σκιά σου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.