Πέτρος Φιλιππίδης: Θα κληθεί για εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη – Ηθοποιός τον κατηγορεί για βιασμό

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μέχρι στιγμής υπάρχουν οχτώ επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, επαγγελματικούς εκβιασμούς και βίαιη συμπεριφορά.

Ώρα μηδέν για τον Πέτρο Φιλιππίδη που, όπως όλα δείχνουν, θα κληθεί για εξηγήσεις από τη Δικαιοσύνη αναφορικά με τις πράξεις που το αποδίδονται από τουλάχιστον οκτώ συναδέλφους του.

Το κατώφλι όμως του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν οι ηθοποιοί που έχουν καταγγείλει σεξουαλική βία σε βάρος τους. Μια εξ αυτών είχε περιγράψει σε γνωστή ιστοσελίδα τα όσα βίωσε προκαλώντας σοκ.

Την κλείδωσε στο αυτοκίνητο

Είναι η στιγμή που βρίσκεται κλειδωμένη στο αυτοκίνητο του εκείνος της επιτίθεται και εκείνη αρπάζει τα χέρια του και του ζητά να σταματήσει: «‘Του είπα κοφ` το θα σε βγάλω στα κανάλια. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος!».

Δείτε ακόμα:  Φρίκη! Την βίασε, την κούρεψε και την έκλεψε μπροστά σε άλλους τέσσερις!

Η ηθοποιός περιγράφει πως συνεχίζει να αντιστέκεται σαν αγρίμι μέχρι τη στιγμή που της ανοίγει την πόρτα και την πετά έξω από το αυτοκίνητο. Εκείνη πέφτει με τα γόνατα και τον ακούει να της φωνάζει: «Άντε γ.. που θες και ρόλο!».

Ανελέητο ξύλο και υποσχέσεις

Ο σάλος από την καταγγελία του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου για τον ξυλοδαρμό του από τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχει κοπάσει.

Παράλληλα με τα όσα κατήγγειλε ο ηθοποιός, που όπως φαίνεται αναγκαζόταν να δέχεται τα χτυπήματα του Φιλιππίδη για να εισπράττει το ελάχιστο μηνιάτικο που είχε απόλυτη ανάγκη, μια ταξιθέτρια φέρεται πως έχει καταγγείλει ψυχολογική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, που οδήγησε σε συναινετική σεξουαλική πράξη μετά από την υπόσχεση να της δοθεί ρόλος.

Δείτε ακόμα:  Πελώνη: Εντός της εβδομάδας οι αποφάσεις για το Πάσχα

Καταγγελία για βιασμό

Δίπλα σε αυτή την υπόθεση η δικαιοσύνη ανοίγει κι έναν ογκώδη φάκελο που έχει παραλάβει από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με άλλες οκτώ επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις επαγγελματικούς εκβιασμούς και βίαιη συμπεριφορά.

Ανάμεσά τους η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η συγκλονιστική καταγγελία για βιασμό άλλης μιας ηθοποιού μέσα στο ίδιο του το σπίτι όπου είχε κληθεί να πάει για να μιλήσουν για δουλειά.

Δείτε ακόμα:  «Φιλιππίδη βιαστή»! Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του ηθοποιού με συνθήματα και τρικάκια. Σε σοκ η οικογένειά του…

Την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού έχει αναλάβει ο δικηγόρος Θέμης Σοφός με τον οποίο επικοινώνησε το MEGA αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την υπόθεση, για την οποία, όπως έχει γίνει γνωστό, θα κληθούν να καταθέσουν υπέρ του 54 μάρτυρες ανάμεσά τους γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.