Πέτρος Φιλιππίδης: Ζήτησε να δει τη γυναίκα του – Ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης και με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. Ωστόσο στον ίδιο θάλαμο θα διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, ο ίδιος ζήτησε να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη και μαζί του θα νιώθει πιο ασφαλής. Ο ηθοποιός φέρεται ότι είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Αν η αποφυλάκισή του δε γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δε γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.

Στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο κατάστημα κράτησης δεν υπάρχουν αρκετά κελιά. Οι τρόφιμοι διαμένουν σε θαλάμους με 20-25 κλίνες. Συνολικά στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα.

Δείτε ακόμα:  Σε τραγική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης - Αυτός είναι ο νέος του συγκάτοικος - Με ποιον... τσακώθηκε

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ζητήσει να δει τον δικηγόρο του και τη γυναίκα του Ελπίδα Νίνου η οποία θα δώσει εντολή στους δικηγόρους του να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να βγει από τις φυλακές Τρίπολης. Πληροφορίες δε, αναφέρουν ότι οι νομικοί του σύμβουλοι θα προσφύγουν κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης ενώ η όλη διαδικασία μέχρι και την τελική απόφαση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δυο μήνες.

gossip-tv.gr