Παίζει το δυνατό του χαρτί! Κίνηση – ματ του ΣΚΑΪ

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί καταστρώνουν τα σχέδιά του για να καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή της τηλεθέασης. Εκεί που βρέθηκε και φέτος ο ΣΚΑΪ ακολουθώντας την άκρως επιτυχημένη συνταγή από πέρσι.

Το κανάλι του Φαλήρου εκτός της ενημέρωσης ποντάρει αρκετά και στα ριάλιτι και talent shows που έχουν αποδειχθεί λίρα εκατό μέχρι στιγμής.
Αυτό αναμένεται να συμβεί και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr, το «Power of Love» αναμένεται να βρει στο πρώτο μισό της σεζόν.

Το ριάλιτι σχέσεων που την περασμένη σεζόν έκανε πάταγο θα βγει νωρίτερα με παρουσιάστρια τη Μαρία. Μπακοδήμου. Το πρώτο μισό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και το «My Style Rocks» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έτσι στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού θα δεσπόζουν τα ριάλιτι με τον ΣΚΑΪ να έχει στόχο να παραμείνει στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην βραδινή ζώνη αναμένεται το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το talent show με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάνο πήρε το «πράσινο φως» για νέα επεισόδια τη χρονιά που μας έρχεται.

dailymedia.gr