Πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομοι στη Ραφήνα από το Πράσινο ταμείο


Λήψη απόφασης περί χορήγησης παράτασης για την υπογραφή της σύμβασης με το Πράσινο Ταμείο για την υλοποίηση του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2016» και συγκεκριμένα για τον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα» για το έτος 2019.


Την εισήγηση στο προς συζήτηση θέμα του ΔΣ Ραφήνας-Πικερμίου, έκανε ο κ. Μπουρνούς, ο οποίος ανέφερε πως το θέμα έχει ξανασυζητηθεί σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Τώρα έχει ζητηθεί να εκδοθεί νέα απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να μπορέσει εκείνος να μεταβεί αύριο στο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να υπογράψει την σύμβαση.

Ο κ. Φαφούτης ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα με τον κ. Μπουρνούς να απαντά πως πρόκειται για την χρηματοδότηση μελέτης για τις μετακινήσεις, για τους πεζόδρομους, για ποδηλατόδρομους κτλ. Αυτό ανέφεραν και οι κ.κ Πιστικίδης και Καλφαντής.

Η κα. Τόκα ρώτησε γιατί δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα, με τον κ. Μπουρνούς να απαντά πως δεν υπήρχαν τα χρήματα από την στιγμή που δεν είχε υπογραφή η προγραμματική σύμβαση.

Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.


Διαβάστε επίσης