Ποια είναι η μπάντα από τη Ραφήνα που ονειρεύεται την καταξίωση;


Oι Playground Theory σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2009 και η τωρινή σύνθεσή τους περιλαμβάνει τους: Μάρσια Ισραηλίδη (φωνή-πλήκτρα), Βαγγέλη Κατσουλάκη (τύμπανα) και Δημήτρη Νέγκα (πλήκτρα).


Στο νέο υλικό συμμετέχουν, επίσης, οι Γιώτης Πετρέλλης (κρουστά) και Τόλης Μετζιδάκης (μπάσο). Εμφανίζονται από το 2011 σε συναυλιακούς χώρους -κυρίως στην Αθήνα- και τη διετία 2011-12 ηχογράφησαν το demo τους, του οποίου τα κομμάτια κέρδισαν το πρώτο εκτεταμένο airplay.

Το 2013 έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους με την κυκλοφορία του «Speaking Of Secrets», από την Puzzlemusik, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και παρουσία σε πολλές λίστες με τα κορυφαία της χρονιάς.

Η μουσική τους είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες, μυστικές σκέψεις και αγωνίες, καλά κρυμμένους φόβους και την αίσθηση τού να επιπλέεις ελεύθερος, κάποιες φορές με το κεφάλι προς τα κάτω. O ήχος τους έχει χαρακτηριστεί ως ατμοσφαιρική pop-cinematic-dream pop, ενώ στο καινούριο υλικό τους βρίσκει κανείς παραδοσιακά και ανατολίτικα στοιχεία.

 

Για να μάθετε περισσότερα για την μπάντα πατήστε… news.marathonpress.gr


Διαβάστε επίσης