Πικέρμι: Αύριο Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Διώνης το “Τζάμπολ της Αγάπης”

Αύριο, Κυριακή 17/04/2020, στις 11.00 π.μ., στο κλειστό γυμναστήριο της Διώνης Πικερμίου, θα γίνει η επίσημη έναρξη του προγράμματος «Τζάμπολ της Αγάπης™» Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με μία κοινή προπόνηση – επίδειξη, μεταξύ ομάδας παιδιών του «Τζάμπολ της Αγάπης™» και ομάδας παιδιών τυπικής ανάπτυξης από τις ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Πικερμίου, με σκοπό να παρουσιαστεί στην τοπική κοινότητα και ειδικά στους δημότες Ραφήνας – Πικερμίου με παιδιά Α με Α και ειδικότερα στο φάσμα του αυτισμού, το υπέροχο αποτέλεσμα συνεργασίας και κοινωνικής ενσωμάτωσης παιδιών Α με Α, που πετυχαίνει το «Τζάμπολ της Αγάπης™» με όχημα το παιχνίδι.

Την έναρξη αυτού του μοναδικού και εξειδικευμένου αθλητικού προγράμματος, θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ραφήνας –Πικερμίου κ. Β. Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας Ραφήνας –Πικερμίου κ. Γ. Βουδούρης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Σπ. Λουκάτος, μέλη της Διοίκησης της Α.Ε. Πικερμίου, η Άμισθη Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Α με Α κ. Κ.Ι.Σταυρίδου, η εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής του προγράμματος κ. Α. Συρογιάννη, εκπρόσωποι του αθλητικού& επιστημονικού κόσμου και της κοινωνίας των πολιτών και φυσικά οι γονείς και τα παιδιά Α με Α & τυπικής ανάπτυξης της κοινότητας που θα μας δώσουν αύριο «μαθήματα» κοινωνικής αλληλεγγύης και υπευθυνότητας.

Της εναρκτήριας προπόνησης – επίδειξης, θα ηγηθεί ο εμπνευστής και δημιουργός του «Τζάμπολ της Αγάπης™» κ. Γ. Τσουμπρής, καθηγητής ειδικής φυσικής αγωγής, παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και γονέας παιδιού με αυτισμό & οι εξειδικευμένες προπονήτριες που θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα κατά τη λειτουργία του.

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την έμπρακτη στήριξή της στα παιδιά με ιδιαίτερες δεξιότητα, η οποία θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με δράσεις που αναδεικνύουν ότι μέλημα μας είναι μια κοινωνία για όλους τους χωρίς αποκλεισμούς και κατηγοριοποιήσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.