Πικέρμι: Το τζάμπολ της αγάπης δόθηκε στο αθλητικό κέντρο της Διώνης! (φωτό & βίντεο)

Σήμερα Κυριακή (17/4), στις 11.00 π.μ., στο κλειστό γυμναστήριο της Διώνης Πικερμίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του προγράμματος «Τζάμπολ της Αγάπης» Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μία κοινή προπόνηση – επίδειξη, μεταξύ ομάδας παιδιών του «Τζάμπολ της Αγάπης™» και ομάδας παιδιών τυπικής ανάπτυξης από τις ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Πικερμίου, με σκοπό να παρουσιαστεί στην τοπική κοινότητα και ειδικά στους δημότες Ραφήνας – Πικερμίου με παιδιά ΑμεΑ και ειδικότερα στο φάσμα του αυτισμού, το υπέροχο αποτέλεσμα συνεργασίας και κοινωνικής ενσωμάτωσης παιδιών ΑμεΑ, που πετυχαίνει το «Τζάμπολ της Αγάπης™» με όχημα το παιχνίδι.

Την έναρξη αυτού του μοναδικού και εξειδικευμένου αθλητικού προγράμματος, πλαισίωσαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ραφήνας –Πικερμίου κ. Β. Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας Ραφήνας –Πικερμίου κ. Γ. Βουδούρης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Σπ. Λουκάτος, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος, ο Αντιδήμαρχος Άρης Μπουράνης, ο πρ. Κοινοτάρχης Πικερμίου κ. Ξηντάρας, μέλη της Διοίκησης της Α.Ε. Πικερμίου, η Άμισθη Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Α με Α κ. Κ.Ι.Σταυρίδου, η εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής του προγράμματος κ. Α. Συρογιάννη, εκπρόσωποι του αθλητικού & επιστημονικού κόσμου και της κοινωνίας των πολιτών και φυσικά οι γονείς και τα παιδιά ΑμεΑ & τυπικής ανάπτυξης της κοινότητας

Της εναρκτήριας προπόνησης – επίδειξης, ηγήθηκε ο εμπνευστής και δημιουργός του «Τζάμπολ της Αγάπης™» κ. Γ. Τσουμπρής, καθηγητής ειδικής φυσικής αγωγής, παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και γονέας παιδιού με αυτισμό & οι εξειδικευμένες προπονήτριες που θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα κατά τη λειτουργία του.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.