Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος πέους που θέλουν οι γυναίκες

Ποιο είναι το ιδανικό μήκος του ανδρικού μορίου όταν είναι σε… φόρμα; Οι απόψεις διίστανται από χώρα σε χώρα, έκπληξη, ωστόσο, αποτελεί το γεγονός ότι οι απαντήσεις των δύο φύλων δεν διαφοροποιούνται σημαντικά, όπως θα περίμενε κανείς.

Για τους Αυστριακούς, το ιδανικό μέγεθος είναι τα 17,6 εκατοστά αφού οι προσδοκίες τους ξεπερνούν ακόμα και αυτές των Αμερικανών που θεωρούν πως το τέλειο ανδρικό μόριο σε στύση φθάνει τα 17 εκατοστά.

Τον πήχη χαμηλώνουν αρκετά οι Βρετανοί θεωρώντας πως, τα 14,2 εκατοστά είναι το τέλειο μέγεθος. Η πραγματικότητα, πάντως, σύμφωνα με τις έρευνες δεν είναι τόσο αισιόδοξη για τα «προσόντα» των ανδρών.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» παρουσιάζει τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη μέσω του διαδικτύου, σε δείγμα 2.121 ατόμων μέχρι 45 ετών στις ΗΠΑ και και σε διάφορες ευρωπαικές χώρες, εκ των οποίων, οι 1.148 ήταν άνδρες και οι 973 γυναίκες.

Οσοι συμμετείχαν στην έρευνα, κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα ποιο είναι κατά την γνώμη τους το ιδανικό μήκος του ανδρικού μορίου (σε στύση).

Η πρώτη έκπληξη ήρθε και από τις δύο πλευρές. Οι απαντήσεις ανδρών και γυναικών δεν είχαν μεγάλη απόκλιση. Για το «ωραίο φύλο», το τέλειο μήκος του ανδρικού μορίου όταν είναι ερεθισμένο φθάνει τα 15,8 εκατοστά ενώ για το ισχυρό φύλο τα 16,6 εκατοστά. Η δεύτερη έκπληξη είναι… γεωγραφικού χαρακτήρα.

Σε πολλές χώρες της γηραιάς ηπείρου, άνδρες και γυναίκες θεωρούν ότι το τέλειο μήκος του ανδρικού μορίου όταν είναι ερεθισμένο είναι σαφώς μεγαλύτερο απ’ αυτό που πιστεύουν ως ιδανικό οι Αμερικανοί. Συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, οι πολίτες πιστεύουν ότι, το ιδανικό μήκος του ανδρικού μορίου σε στύση είναι τα 17 εκατοστά.

Ομως, οι Αυστριακοί θεωρούν πως το ιδανικότερο είναι αυτό που αγγίζει τα 17,6 εκατοστά. Επιπλέον, οι Ιταλοί θεωρούν το ιδανικότερο μέγεθος τα 17,2 εκατοστά, οι Ισπανοί τα 16,6 εκατοστά, οι Γερμανοί τα 16,5 εκατοστά, οι Ολλανδοί και οι Πορτογάλοι τα 15,1 εκατοστά, οι Γάλλοι 14,9 εκατοστά, και οι Βρετανοί τα 14,2 εκατοστά.

Πάντως, η άποψη που έχουν άνδρες και γυναίκες για το ιδανικό μέγεθος του ανδρικού μορίου σε στύση απέχει μακράν από τις πραγματικές διαστάσεις…

Σε έρευνα του 2015 που διεξήγαγε το King’s College του Λονδίνου, το ανδρικό μόριο σε στύση έχει, κατά μέσο όρο, μήκος 13 εκατοστά. Στην έρευνα συμμετείχαν 15.521 άνδρες διαφόρων ηλικιών, απ΄όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Τα «προσόντα τους» εξετάστηκαν από ειδικό προσωπικό και, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, πέντε στους 100 άνδρες έχουν μόριο άνω των 16 εκατοστών ενώ, πέος μικρότερο των 10 εκατοστών διαθέτει μόλις το 5% του ανδρικού πληθυσμού.

πηγή: bild