Ποιος εξυφαίνει σχέδιο «εξόντωσης» του Αντώνη Κανάκη: «Δεν είναι αξιόπιστος»! Κλείνουν οι πόρτες για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Την πρώτη φορά, στη διαμάχη του με τον ΑΝΤ1, το θέμα δεν έφτασε τελικά στις δικαστικές αίθουσες μετά από… πυροσβεστική παρέμβαση του ίδιου του Θοδωρή Κυριακού.

Ήταν την περίοδο του διαζυγίου του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του από το κανάλι του Αμαρουσίου. Μια περίοδος που ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις αλλά στην πορεία μαλάκωσε με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να τα βρουν τελικά με συνοπτικές διαδικασίες.

Ωστόσο, αυτή η περιπέτεια είναι κάτι που ήδη αξιοποιεί ο ΣΚΑΪ, έχοντάς την ως όπλο στη φαρέτρα του δικαστικού πολέμου που έρχεται με τους «Ράδιο Αρβύλα» καθώς, όπως μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές, ορισμένα από τα στελέχη του διαχέουν την εικόνα ενός αναξιόπιστου, επιπόλαιου Κανάκη που όπου πάει κάνει τα ίδια και λειτουργεί εν θερμώ δίχως να σκέφτεται τις συνέπειες.

Κάποιοι δε, τον εμφανίζουν να έχει παράλογες οικονομικές απαιτήσεις ακόμη και να παρεμβαίνει στο πρόγραμμα του σταθμού ακόμη για το ποια εκπομπή θα προηγείται της δικής του.

Γιατί κλείνουν οι πόρτες…

Προσπαθούν, δηλαδή, να δημιουργήσουν μια αρνητική εικόνα γι΄ αυτόν, κάτι το οποίο ο ίδιος ο Κανάκης, όπως μαθαίνουμε, το θεωρεί… παράσημο αφού εκείνος θεωρεί πως απλώς δεν συμβιβάστηκε με… περίεργες καταστάσεις που, όπως αφήνει σαφέστατα να εννοηθεί, θα αποκαλύψει εν καιρώ και μέσα στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να υποστηρίξει τη στάση και τις αποφάσεις του. Υπενθυμίζεται ότι χθες, η δικηγόρος του κ. Χριστίνα Παναγουλέα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προανήγγειλε ότι η υπόθεση θα φτάσει στα δικαστήρια, χωρίς προς το παρόν να μπει σε οποιαδήποτε λεπτομέρεια.

Πάντως, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, κανένα κανάλι δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να προσεγγίσει την τηλεοπτική παρέα διότι, αφενός προκαλεί επιφυλάξεις η δικαστική διαμάχη που έρχεται με τον ΣΚΑϊ και το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του και αφετέρου, η ανυπότακτη προσωπικότητα του Κανάκη και η σκληρή σάτιρα που κάνει, ειδικά σε «συγκεκριμένα» πρόσωπα. Και ο νοών νοείτο…

Πηγή: patkiout.gr