Πήραν παράταση μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για επιστρεπτέα προκαταβολή

Έως τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα (21/9).

Ειδικότερα για την Επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ το υπουργείο καλεί τους δικαιούχους που επιθυμούν να ενταχθούν στον 3ο κύκλο του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού εργαλείου, να υποβάλουν την αίτησή τους εντός της νέας προθεσμίας. Υπενθυμίζει, επίσης, ότι στο πλαίσιο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ΙΙΙ έχει διευρυνθεί το πεδίο των δικαιούχων και οι επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλουν στοιχεία για τα ακαθάριστα έσοδα της περιόδου Ιανουαρίου – Αυγούστου 2020.

Δείτε ακόμα:  Black Friday: Πώς θα κυμανθούν οι τιμές

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τον 3ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην ηλεκτρονική πλατφόρμα “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport) έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Με επόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση, που θα εκδοθεί μετά την παρέλευση της νέας προθεσμίας υποβολής αιτημάτων, θα προσδιοριστούν ο τρόπος υπολογισμού του ύψους της ενίσχυσης και άλλα σχετικά ζητήματα.

ΑΠΕ – ΜΠΕ