Πήραν σηκωτό τον Πατούλη από την εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις! (βίντεο)

Ένα τραγελαφικό, η αλήθεια είναι, απρόοπτο σημειώθηκε την Πέμπτη κατά την τελετή έναρξης του 55ου Ράλι Ακρόπολις, όταν ο Γιώργος Πατούλης απομακρύνθηκε από τη ράμπα για να μην βρίσκεται στην επίσημη φωτογράφηση για το Ράλι.

Στην επίσημη φωτογράφηση, στη ράμπα, για το 55ο Ράλι Ακρόπολις ήθελε να μπει ο Γιώργος Πατούλης, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς απομακρύνθηκε κακήν κακώς από συνεργάτη του προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ.

Το απρόοπτο αυτό περιστατικό καταγράφηκε κι από την κάμερα.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του '21 (φωτό & βίντεο)

Στο βίντεο φαίνεται ο Περιφερειάρχης Αττικής να στήνεται δίπλα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όμως πριν προλάβουν να ανάψουν τα φλας απομακρύνθηκε και παρακολούθησε την επίσημη φωτογράφηση από απόσταση.

Σε αυτή συμμετείχαν οι οδηγοί, ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως προβλέπεται κι από το σχετικό πρωτόκολλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ieidiseis.gr

Δείτε ακόμα:  Το Λύκειο Ελλ. Ραφήνας τίμησε την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 & τους Μεσογείτες Αγωνιστές