Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς – Πότε θα βγει ξανά στον αέρα το «Καλό Μεσημεράκι»

O Νίκος Μουτσινάς πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν από το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε μια φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα, η οποία τον κράτησε για λίγο μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», ο Νίκος Μουτσινάς βγήκε από το νοσοκομείο και αναμένεται να επιστρέψει στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι» την ερχόμενη Τρίτη.

Όπως είχε μεταδώσει η ίδια εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς έχει μία φλεγμονή που δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είναι πιθανό να σχετίζεται με τους πόνους που είχε στο στομάχι τον τελευταίο καιρό.

«Παραμένει από το μεσημέρι της Δευτέρας, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρει εξιτήριο σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μια φλεγμονή, η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι το σαββατοκύριακο. Πήρε μια αντιβίωση αλλά δεν κατάφερε να την αντιμετωπίσει στο σπίτι και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις», είχε αναφέρει δημοσιογράφος της εκπομπής.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.