Πήρε τηλέφωνο δήθεν για να κλείσει δωμάτιο κι άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό

O κ. Αχιλλέας είναι ένα από τα πολλά θύματα των απατεώνων που καταφέρνουν να αποσπάσουν απόρρητα προσωπικά στοιχεία από τα θύματά τους και να αρπάζουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς

Ο κ. Αχιλλέας την… πάτησε και είδε σε πραγματικό χρόνο 12.000 ευρώ να κάνουν φτερά από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Λίγο τα πολλά τηλέφωνα που χτυπούσαν για κρατήσεις, λίγο να φροντίσει κάποιες λεπτομέρειες για την επιχείρηση, έθεσαν τις τέλειες προϋποθέσεις για να δράσει ο απατεώνας από την άλλη άκρη της γραμμής και να καταφέρει να αποσπάσει από τον ξενοδόχο τις 12.000 ευρώ.

Η συνέχεια ήταν εφιάλτης, τα λεφτά έκαναν φτερά και, παρ’ ότι ο κ. Αχιλλέας προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την τράπεζα να μπλοκάρει την συνδιαλλαγή, κανείς δεν του απαντούσε.

Ο κ. Αχιλλέας έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, μηνύσεις, δικαιολογητικά, αποδεικτικά στοιχεία… Τα χρήματα, όμως, έγιναν «καπνός» και τώρα αναρωτιέται αν θα καταφέρει κάποια στιγμή να τα πάρει πάλι πίσω.

O κ. Αχιλλέας είναι ένα από τα πολλά θύματα των απατεώνων που καταφέρνουν να αποσπάσουν απόρρητα προσωπικά στοιχεία από τα θύματά τους και να αρπάζουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς, με τον παράλληλο «αγώνα» των αρμόδιων αρχών για ενημέρωση των τρόπων που δρουν αυτού του τύπου οι απατεώνες.

Δείτε το ρεπορτάζ

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.