Πήρε το ντέρμπι η Τριγλία Ραφήνας, 1-0 τον Άρη Βούλας!

Η Τριγλία Ραφήνας ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Άρη Βούλας, του οποίου επιβλήθηκε με 1-0 στο ουδέτερο γήπεδο του Διονύσου και παρέμεινε έτσι στο κατόπι του Αστέρα Βάρης, παραμένοντας στο -3 από τους πρωτοπόρους.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, δεχόμενοι πίεση πολύ ψηλά από τους φιλοξενούμενους.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 12’ ο Μουστόγιαννης, με τους ανθρώπους του Άρη να διαμαρτύρονται για γκολ που τους ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ και να υποστηρίζουν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι. Απ’ την άλλη η Τριγλία έδειξε σοβαρή σε ακόμη ένα ματς, είχε σε εξαιρετική κατάσταση ξανά τον Κύρκο, ο οποίος αποσόβησε δύο φορές το γκολ και εν γένει οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμά τους, φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Λάμπρου, Τσαλίκογλου.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σ. Ασλάνογλου): Κύρκος, Τσαγκάρης, Τσέπας, Τσούκας, Γαλανόπουλος (32’ λ. τρ. Παπαδιονυσίου), Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος (65’ Λαγός), Σκαφίδας (94’ Πατσιουρας), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Αρβανιτίδης.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τ. Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκιούρα, Γοργάκης (57’ Γιαννόπουλος), Βατίστας, Γεωργακάς, Λιόσης (86’ Βασίλι), Χατζής, Γκάμπριελ (77’ Χρήστου), Κούστας (57’ Βουλωμένος), Ρομάνο, Κριλής.

epsanastisentra.blogspot.com