«Πυρετός» σε ΣΚΑΪ και Alpha – Διπλή ανατροπή για «Survivor» και «Τατουάζ»

Αναβρασμός επικρατεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αλλά και του ALPHA που στην προσπάθεια να αναβαθμίσουν την prime time ζώνη τους, φέρνουν ανατροπές και μετακινήσεις των εκπομπών και των συντελεστών τους.

Για τον ΣΚΑΪ οι πληροφορίες επιμένουν πως πιθανότερο είναι το σενάριο αποχώρησης του Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει την παραγωγή του Survivor. Την θέση του είναι ενδεχόμενο να καταλάβει ο σεναριογράφος του «Τατουάζ» Ανδρέας Γεωργίου, με το σίριαλ «8 λέξεις». Όπως φαίνεται, μετά από μια διετία με το Τατουάζ, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Alpha φαίνεται πως δεν θα είναι μαζί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Από την πλευρά του ο Alpha, φαίνεται πως έκλεισε καθημερινό σίριαλ στη θέση του «Τατουάζ».

Το τοπίο στον ΣΚΑΪ, πάντως, θα ξεκαθαρίσει στο τέλος του μήνα, όταν θα δοθεί η απάντηση του Ατζούν Ιλιτζαλί στο κανάλι, για την κοινή πορεία τους. Ωστόσο, θεωρείται πιθανό η τριετής συνεργασία να ρίξει τίτλους τέλους μαζί με τον τελικό του Survivor. Ενώ, η 1η Ιουλίου θα είναι ημέρα υπογραφών για την ομάδα του «Τατουάζ» που όπως όλα δείχνουν οδεύει για στο Φάληρο.

pronews.gr

Διαβάστε επίσης