Πιστικίδης: Πάρκο ή Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης το ακίνητο της οδού Προύσης στη Ραφήνα;


Ερώτηση του πρ. Δημάρχου και Επικεφαλής της “Νέας Αρχής” Βασίλη Πιστικίδη προς τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς σχετικά με το ακίνητο στην οδό Προύσης

Αναλυτικά ο κ. Πιστικίδης αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε, Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16-4-2019 και με την υπ΄αριθμ. 109/2019 απόφαση του ΔΣ (ΑΔΑ:ΨΙΤΟΩ16-37Ρ), αποφασίσθηκε η δημιουργία «Πράσινου Οικολογικού Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανακύκλωσης και Προστασίας Περιβάλλοντος».

Ο χώρος στον οποίο θα κατασκευαζόταν το συγκεκριμένο «Πάρκο» είχε προταθεί και ψηφισθεί ακίνητο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου επί της οδού Προύσης. Υπενθυμίζω ότι στις 22-5-2019 (λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές) υπογράψατε σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και της εταιρείας ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ για την υλοποίηση του «Πάρκου», όπου ανάμεσα στις εγκαταστάσεις θα κατασκευαζόταν και γήπεδο καλαθοσφαίρισης, με δωρεά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως είχατε ανακοινώσει.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Κάθε χρόνο και μία φωτιά στον πυλώνα στο Κέντρο Υγείας! (φωτό & βίντεο)

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 8-4-2021 και με την υπ΄αριθμ. 184/2021 απόφαση της ΟΕ (ΑΔΑ:6Ζ31Ω16-11Ρ), αποφασίσθηκε η έγκριση μελετών ωρίμανσης για δημιουργία, στο ίδιο ακίνητο της οδού Προύσης, «Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) για άτομα με αυτισμό ή νοητική αναπηρία και Συνοδές Υπηρεσίες».

Συνημμένα σας αποστέλλω φωτογραφίες από τις εισηγήσεις των παραπάνω θεμάτων όπου αποδεικνύεται ότι προτείνατε και τις δύο φορές το ίδιο ακίνητο.

Παρακαλώ όπως ενημερωθώ εγγράφως, πως εξηγείται η πρόταση δύο τόσο ασύμβατων μεταξύ τους έργων, στο ακίνητο της οδού Προύσης.

Δείτε ακόμα:  Το νέο βιβλίο της Ευτυχίας Βαρσαμη παρουσιάστηκε στη Ραφήνα (φωτό)