Πλήθος κόσμου στην ομιλία των Μπουρνούς – Τζιτζικαλάκη στην Αγία Τριάδα (φωτό)

Πλήθος κόσμου γέμισε το βράδυ της Παρασκευής, την  Ταβέρνα «Μούσες», στην πλατεία της Αγίας Τριάδας στη Ραφήνα, για να παρακολουθήσει την ομιλία του προέδρου του Συλλόγου και υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον Συνδυασμό του Βαγγέλη Μπουρνούς «Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών», Αντώνη Τζιτζικαλάκη.

Ο κ. Τζιτζικαλάκης ήταν εκείνος που έκανε το καλωσόρισμα και αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει από την  παρούσα Δημοτική Αρχή στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, μίλησε για την άριστη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς και ζήτησε την στήριξη των συμπολιτών του, ώστε να μπορέσει από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, να εκπροσωπήσει τους κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικαλάκη για την μέχρι σήμερα συνεργασία που είχαν, αλλά και για όλα όσα έκανε κατά την διάρκεια, αλλά και μετά, την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή, όπως την κατασκευή της παιδικής χαράς, μετά και την χορηγία του κ. Αθαν. Μαρτίνου, για το άνοιγμα μετά από καιρό του αναψυκτηρίου το οποίο έχει γίνει τόπος συγκέντρωσης για τους κατοίκους της περιοχής, για την πυροπροστασία, αλλά και για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την δημοτική αρχή, όσο αφορά τους δασικούς χάρτες και τις οικιστικές πυκνώσεις.

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Μπυρνούς ακολούθησαν ερωτήσεις από τον κόσμο, ενώ η βραδιά έκλεισε με εκλεκτά εδέσματα από τις «Μούσες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καλφαντής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο πρόεδρος του Τοπικού Πικερμίου Αριστείδης Μπουράνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου Δημήτρης Κατσουλάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγους Ερασιτεχνών Αλιέων Ραφήνας Θαν. Μπολολιάς, ο πρόεδρος της «Αγίας Μαγδαληνής» Γερβάσιος Παπαδόπουλος,ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Σταυρίδης, οι υποψήφιοι σύμβουλοι για το Τοπικό Ραφήνας με τον Συνδυασμό «Πολίτες της Ραφήνας», Νίκος Χρυσόγελος, Ράνια Δημητριάδη και Ηρώ Τσιφλάκου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου της Αγίας Τριάδας, Τάκης Παυλίδης, και πλήθος κόσμου.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης