Ποια σχολεία και τμήματα είναι κλειστά λόγω κορονοϊού

Ο φονικός ιός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς (σ.σ. 1.070 νέα κρούσματα ανακοίνωσε για το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ) και κάπως έτσι η υπόθεση κορονοϊός συνεχίζει να αποτελεί τον εφιάλτη όλων μας (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς).

Προσοχή στο ποια σχολεία σε όλη τη χώρα, αλλά και ολόκληρες εκπαιδευτικές δομές θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 05/02/2021 αλλά και τις επόμενες μέρες.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/02/2021: Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας με τα κλειστά τμήματα ή και ολόκληρα σχολεία στην Αθήνα και όλη τη χώρα, συνεχώς μεγαλώνει… Ο κορονοϊός και η έξαρση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, θα κρατήσουν κλειστά τμήματα σε σχολεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας και την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021, αλλά και τις επόμενες μέρες.

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021 αλλά τις επόμενες μέρες νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε διάφορες περιοχές της χώρας καθώς έχουν καταγραφεί κρούσματα κορονοϊού. Δείτε τη σχετική λίστα από το Υπουργείο Παιδείας εδώ (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς).

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.