Ποινικός με Πόρσε έσπασε την καραντίνα κάνοντας… ράλι στην Αθήνα! (φωτό)

Όπως περιγράφει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το επιχειρησιακό κέντρο και άρχισαν να καταδιώκουν το ύποπτο όχημα.

Το περιστατικό συνέβη στις 4.00 το πρωί του Σαββάτου, όταν περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. είδαν να περνά σαν αστραπή από μπροστά τους μία Πόρσε Καγιεν μαύρου χρώματος.

Όπως περιγράφει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το επιχειρησιακό κέντρο και άρχισαν να καταδιώκουν το ύποπτο όχημα. Τελικά τρία περιπολικά κατάφεραν να εγκλωβίσουν την Πόρσε. Μετά από ενδελεχή έρευνα στο εσωτερικό της, εντοπίστηκε ειδική κρύπτη, μέσα στην οποία υπήρχε ένα πιστόλι μάρκας GLOCK 9mm. Ο Έλληνας οδηγός , ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου, συνελήφθη και προσήχθη στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας. Η ταυτότητα του όπλου ελέγχεται από την αρμόδια υπηρεσία.

Όπως εξηγεί ο κ. Χρήστος Μπαλάσκας, «τελικά οι κρύπτες στα αυτοκίνητα έχουν γίνει μόδα. Οι αμεσοδρασίτες όμως δεν ξεγελιούνται εύκολα. Συγχαρητήρια στα πληρώματα της Γ αλλαγής της Α.Δ. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι».

Δείτε ακόμα:  Απόπειρα αυτοκτονίας στο κελί του έκανε ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς - Μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Νάξου (βίντεο)

Newsbomb.gr.