Ποιο θα είναι το ωράριο των καταστημάτων από Δευτέρα 18/1

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που ανοίγουν από τις 18/1, ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το υπουργείο Υγείας.

Πιο αναλυτικά λοιπόν, τα καταστήματα ανεβάζουν ρολά τις 18/1 με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανοίξουν προεραιτικά την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

Διευκρινίζεται, πως η μετακίνηση θα γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης

Δείτε ακόμα:  Τέλος η Κυριακάτικη αργία! Μητσοτάκης στην Βουλή: Ανοιχτά τα καταστήματα ανοιχτά τις Κυριακές όπως στην Ευρώπη

Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του. Θα έχει περιθώριο δύο ωρών για να πραγματοποιήσει κάθε εμπορική του συναλλαγή, με αφετηρία την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησης του.