Ποιοι είναι οι 2 που προκάλεσαν τη φωτιά στο Κρανίδι επειδή έκλεβαν ρεύμα!

Δύο άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν εργαστεί για την κατασκευή του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου AMANZOE, συνελήφθησαν ως υπαίτιοι για τη φωτιά που ξέσπασε τη Δευτέρα στο συγκρότημα.

Οι άνθρωποι που φιλοξενούσε το ξενοδοχείο αλλά και το προσωπικό, απομακρύνθηκαν άμεσα κι έτσι δεν κινδύνευσε κανείς ενώ η υπερπροσπάθεια των πυροσβεστών, βοήθησε στο να ελαχιστοποιηθούν οι ζημιές.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, άμεσα λειτούργησε και το κλιμάκιο της Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου δύο άντρες (ένας Έλληνας και ένας Αλβανός) ως υπαίτιοι για την πρόκληση της πυρκαγιάς.

Η υπόθεση έχει πάει ήδη στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι ίδιοι δήλωσαν στην κατάθεσή τους ότι έκαναν ρευματοκλοπή από το ξενοδοχείο και ότι στο παρελθόν, είχαν δουλέψει στην κατασκευή του.

Κατηγορούνται για εμπρησμό από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Κορακιά Αργολίδας.

Στο πόδι μια ολόκληρη περιοχή για τη φωτιά

Η φωτιά που ξέσπασε πριν από τρεις ημέρες, σήκωσε στο πόδι μια ολόκληρη περιοχή ενώ «λαχτάρησαν» και οι άνθρωποι που έκαναν εκεί τις διακοπές τους και χρειάστηκε να μεταφερθούν μέσω θαλάσσης καθώς οι φλόγες είχαν ζώσει ολόκληρη την περιοχή.

Οι φλόγες πέρασαν γρήγορα από τον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου που είναι γεμάτος με δέντρα, μέσα στο χώρο της χαρακτηριστικής πισίνας του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.