Ποιους και γιατί απειλεί να σύρει στα δικαστήρια ο Γιώργος Παπαδάκης; «Θα μου ζητήσετε συγγνώμη γονατιστοί»

Φαίνεται πως η δήλωση της Μπάγιας Αντωνοπούλου ότι έφυγε από δουλειά και έμεινε άνεργη λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς κάποιου που δεν κατονόμασε, έστρεψε τα βλέμματα στον Γιώργο Παπαδάκη.

Κι αυτό γιατί, ως γνωστόν, η δημοσιογράφος που ήταν αρκετά χρόνια στο πλευρό του στον ΑΝΤ1, είχε φύγει από την εκπομπή του μετά από έναν άγριο καβγά, με τις τότε πληροφορίες να αναφέρουν πως υπήρχε πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις.

Προφανώς γι΄αυτό ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε αποδέκτης έντονων αντιδράσεων με άκομψους χαρακτηρισμούς, ακόμη και χυδαία σχόλια στα οποία απάντησε φανερά οργισμένος.

Δείτε ακόμα:  Κόλαφος ο Γιώργος Ασημακόπουλος – “Έκανα μια μεγάλη έξοδο από το Πρωινό”

«Θα κληθείτε από την Δικαιοσύνη να το αποδείξετε. Θα έχω μάρτυρες την Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Αλεξάνδρα Καημένου, την Μπάγια Αντωνοπούλου, τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Με ενόχλησε το γεγονός των χαρακτηρισμών εναντίον μου και είναι η πρώτη φορά που δεσμεύομαι σε ότι έχω ιερό και όσιο, στο λόγο της αντρικής μου τιμής πως θα βρεθούμε απέναντι.

Όχι για να διεκδικήσω χρήματα από εσάς αλλά για να μου ζητήσετε συγνώμη και θα το κάνετε», είπε κυριολεκτικά έξαλλος ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» και κατέληξε : “Δεν ντρέπεστε; Θα σας φέρω εδώ. Ναι, εσάς κυρία μου, εσάς που με βρίζετε χυδαία και θα μου ζητήσετε συγγνώμη γονατιστή”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε ακόμα:  Απόφαση-βόμβα Αλαφούζου - Τέλος εδώ και τώρα - Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ!

patkiout.gr