Πόπη Τσαπανίδου: Ο λόγος που αποχώρησε από το ΟΝΕ

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη η Πόπη Τσαπανίδου.

Η δημοσιογράφος που μετά από χρόνια απουσίας επέστρεψε τηλεοπτικά μέσω του νεοσύστατου καναλιού ΟΝΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους λόγους για τους οποίους διέκοψε τη συνεργασία της με τον σταθμό πριν τη νέα σεζόν

«Σε τόσο επιτελική θέση δεν το είχα ξανακάνει. Το ‘χω και γι’ αυτό έφυγα! Τι εννοώ… Έκλεισα έναν κύκλο σε μία συνεργασία, όπου πήγα χωρίς κανένα συμβόλαιο γιατί ήταν μία επιστροφή σε ένα τηλεοπτικό χώρο που είχα πει πως δεν θα ξαναγυρίσω. Αυτό δεν ήταν μία από τα ίδια. Ήταν μία δυνατότητα που μου δώσανε -και πάρα πολύ ευχαριστώ τους ανθρώπους- πολύ σοβαρή αλλά επειδή ξεκινούσε από το απόλυτο μηδέν ξεκινούσε με όλα τα καλά εχέγγυα και διάθεση να χτίσεις κάτι νέο.

Δείτε ακόμα:  Χριστίνα Αλούπη: Ξανά στην Ελλάδα μετά από 107 μέρες καραντίνας στις ΗΠΑ (φώτος)

Αυτό ήταν το όραμα. Έκλεισε αυτός ο κύκλος. Είδα ότι σε αυτή την επιτελική θέση υπάρχει και μία διαχείριση πραγμάτων περισσότερο μικροπολιτικής, παράπλευρη αλλά απαραίτητη για τη θέση. Είδα πως σε αυτή την ηλικία δεν ήθελα να μπω σε αυτό. Δεν ήθελα να υπερασπιστώ το δικαίωμα ότι κάθομαι σωστά σε αυτή τη θέση. Ήθελα να το κάνω περισσότερο επαγγελματικά. Όταν έκλεισε ο πρώτος κύκλος, είδαμε για τον δεύτερο και κάπου το αφήσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα:  Μάρα Δαρμουσλή: Όλες οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο της στη Νέα Μάκρη

ailymedia.com.gr