Πόρτο Ράφτη -Μαρκόπουλο: Περίσσευμα ανθρωπιάς από τους επιχειρηματίες εστίασης για την 8χρονη Εύα!

Ένα άσχημο παιχνίδι παίζει η μοίρα στην 8χρονη Εύα από το Πόρτο Ράφτη, όμως όλα δείχνουν πως όσο υπάρχουν άνθρωποι η ανθρωπιά σε συνδυασμό με τη γενναιότητα του κοριτσιού και τη συμπαράσταση των γονιών του θα το βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Η Εύα αντιμετωπίζει εδώ και λίγο καιρό ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας (λευχαιμία) όμως δεν το βάζει κάτω.

Δίπλα της, σύμφωνα με το notioanatolika.gr, ήρθαν να σταθούν περισσότεροι από 50 επιχειρηματίες καταστημάτων εστίασης του Πόρτο Ράφτη μέσω του Σωματείου της.

Σε συνέλευση που πραγματοποίησαν ως μέλη της Σωματείου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Πόρτο Ράφτη – Μαρκόπουλου, την περασμένη Πέμπτη, τέθηκε το θέμα της βοήθειας προς τη μικρή.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς σε Καρδίτσα και Φάρσαλα

Και παρά το γεγονός ότι όλοι πέρασαν και περνάνε δύσκολες ώρες, οικονομικά, εξαιτίας και της κρίσης του κορωνοϊού, έβαλαν το χέρι στην τσέπη και συγκέντρωσαν ένα ποσό το οποίο στη συνέχεια κατέθεσαν στον λογαριασμό που έχουν ανοίξει οι γονείς της ζητώντας βοήθεια από όλους για να αντιμετωπίσουν τα έξοδα για τη θεραπεία της μικρής από το «τέρας» όπως το αποκαλεί η μητέρα της.

«Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων Πόρτο Ράφτη και Μαρκοπούλου για τη συνεισφορά τους στον αγώνα μας και κυρίως στον αγώνα της Εύας. Η αρωγή τους σε αυτό το “τέρας” που έχει να αντιμετωπίσει σημαίνει πολλά! Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του, έναν έναν ξεχωριστά…», ήταν τα λόγια ευγνωμοσύνης των γονιών της Εύας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Βρέθηκαν γυαλιά ηλίου στον Αγ. Νικόλαο

Οι άνθρωποι αυτοί – επαγγελματίες όλοι τους – απέδειξαν με τον πλέον τρανό τρόπο ότι υπάρχει καλοσύνη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη δίνοντας με τον δικό τους απλό τρόπο κουράγιο στην Εύα και στην οικογένειά της να αντιμετωπίσουν τον δύσκολο αγώνα και να βγουν νικητές.

Η οικογένεια της Εύας που είναι πολύτεκνη αφού έχει τέσσερα συνολικά παιδιά, γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο Πόρτο Ράφτη (ο πατέρας Σεραφείμ Γκορόγιας και η μητέρα Έφη Μίχου) ανεβαίνει τον δικό της μεγάλο Γολγοθά και όπως οι επιχειρηματίες εστίασης του Πόρτο Ράφτη και του Μαρκόπουλου έτσι και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα της και να συμβάλουμε ώστε το χαμόγελο να ξαναγυρίσει στο όμορφο σπιτικό τους.

Δείτε ακόμα:  Σοβαρό τροχαίο στη Βάρης - Κορωπίου: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Ένας τραυματίας (φωτό)

Δείτε παρακάτω τον λογαριασμό που άνοιξε στην Εθνική Τράπεζα η οικογένεια όπου όποιος το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει ένα ποσόν προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι για την αποκατάσταση της υγείας της γλυκιάς Εύας: