Πώς η Μπεκατώρου τίναξε στον αέρα την πρεμιέρα της Λαμπίρη! Η καταγγελία εναντίον του κουνιάδου της «πάγωσε» τον Θοδωρή Κυριακού

Υπό κανονικές συνθήκες, αύριο 25 Ιανουαρίου, η Χριστίνα Λαμπίρη θα έκανε πρεμιέρα, μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, με την καθημερινή, απογευματινή εκπομπή «Ό,τι πεις».

Η νέα της τηλεοπτική στέγη είναι το Μακεδονία Tv το οποίο, ως γνωστόν, ανήκει στον όμιλο του ΑΝΤ1. Ωστόσο, οι ραγδαίες εξελίξεις με τον αδελφό του συζύγου της, Αριστείδη Αδαμόπουλο τον οποίο κατήγγειλε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση, φαίνεται πως δεν σόκαραν μόνο την ίδια, αλλά και τον πρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού που αποφεύγει τέτοιες περιπέτειες και συσχετισμούς στα «μαγαζιά» του όπως ο διάολος το λιβάνι.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένη την «παγωμένη» ατμόσφαιρα και την αμηχανία που επικρατεί στο κανάλι λόγω του τρομερού αυτού σκανδάλου που ρίχνει βαριά τη σκιά του στη δημοσιογράφο, μια ανάσα πριν από την πρεμιέρα αποφασίστηκε η αναβολή της.

Δείτε ακόμα:  Γυμνή στην ταράτσα γνωστή Δημοσιογράφος λόγω... καύσωνα! (φωτό)

Κάποιοι απέδωσαν την αναβολή στην αποχώρηση συνεργατών, όπως της Νάνσυς Παραδεισανού στο παρά πέντε της πρεμιέρας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και φυσικά έχει ήδη βρεθεί ο νέος συνεργάτης της εκπομπής που δεν είναι άλλος από τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, ο οποίος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί και με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Πάντως, ως αιτία της αναβολής επιχειρείται να παρουσιαστεί ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Όμιλο του ΑΝΤ1 και τον Θοδωρή Κυριακού με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά κανάλια αναφορικά με την θεματική άδεια – ψυχαγωγικού περιεχομένου – του Μακεδονία ΤV.

Δείτε ακόμα:  Μαρία Ιωαννίδου: Πενθούμε τον ηθοποιό που λέγεται Πέτρος Φιλιππίδης - Δέχτηκα απειλές

Συγκεκριμένα, όταν ο Θοδωρής Κυριακού πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει περαιτέρω το κανάλι με νέα προγράμματα και ζωντανές εκπομπές για να εξασφαλίσει καλύτερες εμπορικές συμφωνίες, αυτό δεν άρεσε στους ανταγωνιστές του με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα με καταγγελία στο ΕΣΡ.

Στο στόχαστρο βρέθηκε η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη η οποία θεωρούν τα κανάλια ότι δεν θα είναι ψυχαγωγικού περιεχομένου όπως ορίζει η άδεια, αλλά θα εμπίπτει στην «ενημέρωση» καθώς στη θεματολογία της θα υπάρχουν θέματα από το χώρο του lifestyle αλλά και «καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου του Ομίλου ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμα:  Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι είναι το σώμα της 1,5 μήνα μετά τη γέννα (βίντεο)

Από την άλλη, το Μακεδονία TV δια των υπευθύνων του Ομίλου ΑΝΤ1 σημειώνει ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν έχει πλήρως αποσαφηνίσει ποιο είναι ακριβώς το πλαίσιο ενός “ψυχαγωγικού” σταθμού.

Με τον πόλεμο καλά να κρατεί ανάμεσα στα κανάλια και την Χριστίνα Λαμπίρη με την εκπομπή της να βρίσκεται στο ενδιάμεσο μιας μεγάλης διαμάχης αναμένοντας την εξέταση της υπόθεσης από το ΕΣΡ, εκείνη με τους συνεργάτες της εργάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα που ωστόσο δεν θα γίνει αύριο.

patkiout.gr