Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη»! 21 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης

Κανείς από τους φαν της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» που προβαλλόταν πριν από 19 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν μπορεί να ξεχάσει την… γεροντοκόρη «Ματίνα Μανταρινάκη». Πώς είναι και τι κάνει σήμερα;

Ενας ρόλος με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τον έκαναν να ξεχωρίσει και τον οποίο υποδύθηκε εξαιρετικά η Καλλιρόη Μυριαγκού. Η «Ματίνα Μανταρινάκη» με την τσιριχτή φωνή, τη δουλίτσα της στο Δημόσιο, λίγο ντεμοντέ, λίγο γεροντοκόρη άφησε το δικό της αποτύπωμα στην εξαιρετικά πετυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα και «στιγμάτισε» την ηθοποιό που τον υποδυόταν.

Για την ίδια την Μυριαγκού, πάντως, δεν είναι και το καλύτερό της. «Δεν είναι το καλύτερό μου που με ταυτίζουν ακόμα και σήμερα με τη Ματίνα. Αλλωστε αυτή η δουλειά ήταν πολλά χρόνια πριν και δεν ήταν η πρώτη μου ως ηθοποιός, όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος. Είχα τουλάχιστον επτά οχτώ χρόνια προϋπηρεσίας στο θέατρο» είχε αποκαλύψει η ίδια σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της.

Και αν η «Ματίνα Μαντιρινάκη» ήταν λίγο συντηρητική, η Καλλιρόη Μυριαγκού δεν είναι καθόλου. Η ίδια δηλώνει «ροκ και λίγο ακραία». Λάτρης του θέατρου, στο οποίο έκανε πολλές δουλειές μετά την ολοκλήρωση της σειράς. Σήμερα, σύμφωνα με την espresso, απολαμβάνει σημαντικές συνεργασίες και ωραίους ρόλους που συνοδεύονται από κολακευτικές κριτικές για το ταλέντο της, όπως στη φετινή ερμηνεία της στην παράσταση «Το κορίτσι που πέφτει, πέφτει, πέφτει», ένα έργο που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Πηγή: youweekly.gr