Πώς ξέφυγε από την προσοχή των παππούδων του το 18 μηνών αγοράκι – Παρέμβαση εισαγγελέα για την τραγωδία

Σοκαρισμένη η οικογένεια αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής των Νέων Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούν να πιστέψουν την τρομερή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες με τη συμβολή των αρχών να εντοπιστεί το μόλις 18 μηνών αγγελούδι που εξαφανίστηκε από το σπίτι των παππούδων του, άνδρες της Πυροσβεστικής το εντόπισαν νεκρό μέσα στον βόθρο του οικοπέδου.

Η τραγική μητέρα η οποία εργαζόταν είχε αφήσει το μωρό στους παππούδες του να το προσέχουν, όταν όμως επέστρεψε για να το παραλάβει και τους συνάντησε στον δρόμο να αναζητούν τρομοκρατημένοι το παιδί της μαζί με τους γείτονες. Το 18 μηνών αγοράκι είχε ξεφύγει από την προσοχή των παππούδων του για λίγα λεπτά και τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Η μητέρα πανικόβλητη ειδοποίησε την αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως τις έρευνες στην περιοχή. Καθώς δεν υπήρχαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι το παιδί μπορεί να είχε εγκλωβιστεί ή να είχε πέσει σε κάποιο φρεάτιο. Λίγη ώρα αργότερα οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν και το βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Δείτε ακόμα:  Ανατροπή! Μόνο με τη συμμετοχή στρατιωτικών και αυστηρά 60 λεπτά η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

«Ήταν η κακιά η ώρα δυστυχώς»
Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο protothema.gr περιέγραψε τις ώρες αγωνίας αλλά και την τραγική κατάληξη που βύθισε στο πένθος την οικογένεια: «Το παιδί βρέθηκε μέσα στο βόθρο που βρισκόταν μέσα στο οικόπεδο του σπιτιού της γιαγιάς του μωρού. Το σπίτι είναι σε αρκετά κεντρικό σημείο των Νέων Μαλγάρων. Η μητέρα έχει κι ένα άλλο παιδί από τον πρώτο της γάμο 17 ετών. Εργαζόταν και το μωρό το κρατούσαν οι γονείς της. Δυστυχώς η οικογένεια καταστράφηκε, τραγικό δεν ξέρω πώς θα μπορέσουν μετά από αυτό. Ακούγαμε για τέτοια γεγονότα και να που συνέβη και στον τόπο μας. Τραγικό για την γιαγιά που το πρόσεχε και ποιος ξέρει πώς το έχασε από τα μάτια της, για τους γονείς. Ήταν η κακιά η ώρα δυστυχώς. Οι άνθρωποι ζουν όλα αυτά τα χρόνια εδώ τους έχουμε σαν δικούς μας ανθρώπους. Το έψαχναν για αρκετές ώρες μαζί με τους γείτονες στον δρόμο και στα γύρω οικόπεδα αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος» δήλωσε.

Δείτε ακόμα:  Επιτήδειοι πωλούσαν άρρωστα κουτάβια στο διαδίκτυο

Παρέμβαση εισαγγελέα
Την ίδια στιγμή όπως έγινε γνωστό, για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελέας η οποία έδωσε εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να συγκεντρώσει υλικό για προανακριτική έρευνα.

newsbreak.gr