Πως να εφαρμόσετε μόνοι σας το τζαμάκι στο κινητό σας

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να σπάσει το προστατευτικό τζαμάκι και να αναρωτιέστε αν μπορείτε να το εφαρμόσετε μόνοι σας;

Σίγουρα η εφαρμογή του προστατευτικού τζαμιού (tempered glass) δεν είναι απλή αλλά θέλει να ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένα steps. Εμείς σας συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα βήματα για να είναι το κινητό σας σαν καινούργιο!

Χρησιμοποιήστε το βρεγμένο από αλκοόλ πανάκι που θα βρείτε στην συσκευασία, και τρίψτε απαλά την επιφάνεια για να καθαρίσει τελείως. Σκουπίστε με το στεγνό πανάκι της συσκευασίας και απομακρύνετε τυχόν σκόνη.

Δείτε ακόμα:  Καλοκαιρινά προγράμματα και Summer Camp στα Hello Ραφήνας Αρτέμιδας

Αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη που υπάρχει στη μία πλευρά, για να αποκαλύψετε την πλευρά του τζαμιού με την κόλλα. Προσέξτε να κρατήσετε το τζαμάκι από τις άκρες έτσι ώστε να μην αφήσετε τα δαχτυλιές.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ευθυγραμμίσει το γυαλί με την οθόνη του κινητού. Το γυαλί πρέπει να ευθυγραμμίζεται ομοιόμορφα με το μπροστινό ακουστικό και το κεντρικό κουμπί του κινητού αν υπάρχει. Ελέγξτε να μην υπάρχει σκόνη στην οθόνη, ειδάλλως ξανακαθαρίστε την επιφάνεια με το στεγνό πανάκι.

Δείτε ακόμα:  Έτσι θα μάθετε ποιος σας παίρνει τηλέφωνο με απόκρυψη

Μόλις το τζαμάκι ευθυγραμμιστεί σωστά, εφαρμόστε το προσεκτικά στην οθόνη. Αν κάνετε λάθος και το τζαμάκι δεν είναι ευθυγραμμισμένο, μπορείτε να το ανασηκώσετε απαλά και να το επανατοποθετήσετε. Στη συνέχεια, μόλις τοποθετηθεί το τζαμάκι στην οθόνη, πατήστε το απαλά στο κέντρο και αφήστε τη συγκολλητική επιφάνεια να κολλήσει φυσικά την οθόνη.

Extra tip:
Aν υπάρχουν φυσαλίδες που παραμένουν, χρησιμοποιήστε το ύφασμα που παρέχεται και απομακρύνετε τες πιέζοντας τες απαλά προς τα άκρα του προστατευτικού γυαλιού.

Δείτε ακόμα:  Εννιά πράγματα που δεν πρέπει να αναζητήσετε ποτέ στο Google!

 

jenny.gr