Πώς θα μετακινηθείτε με ταξί δωρεάν για τα εμβολιαστικά κέντρα

Eπιστροφή χρημάτων για διαδρομές προς και από τα δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η εταιρεία Beat, συμβάλλοντας, όπως τονίζει, στην εκστρατεία εμβολιασμού για την πανδημία και στηρίζοντας τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εταιρεία: η πρωτοβουλία αφορά διαδρομές προς και από τα εξής εμβολιαστικά κέντρα:

Εμβολιαστικό κέντρο Αττικής – Helexpo – Μαρούσι & Εμβολιαστικό κέντρο Θεσσαλονίκης – Πύλη Εμπορίου ΔΕΘ (Περίπτερο 13)

Τι αφορά η παροχή

Η παροχή αφορά επιστροφή της αξίας για τις δύο διαδρομές σου προς και από το εμβολιαστικό κέντρο -και έως δέκα ευρώ για κάθε διαδρομή, σύνολο δηλαδή έως 20 ευρώ ανά επιβάτη.

Πώς λειτουργεί

Έχεις ραντεβού σε ένα από αυτά τα εμβολιαστικά κέντρα; Για να πας στο ραντεβού σου, άνοιξε το Beat και πρόσθεσε στην εφαρμογή τον promo κωδικό emvolio.

Δείτε ακόμα:  Μητσοτάκης: Με Johnson & Johnson ο εμβολιασμός στα νησιά με πληθυσμό άνω των 10.000

Στη συνέχεια όρισε ως προορισμό το εμβολιαστικό κέντρο της πόλης σου, δηλαδή Helexpo – Μαρούσι ή Πύλη Εμπορίου ΔΕΘ αντίστοιχα. Αυτό ήταν!

Μόλις φτάσεις στον προορισμό σου, εσύ θα εξοφλήσεις κανονικά τη διαδρομή στον οδηγό σου.

Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, η αξία θα επιστραφεί στον Beat λογαριασμό σου αυτόματα (έως €10).

Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο, ούτε να ενημερώσεις τον οδηγό. Αρκεί να έχεις καταχωρήσει τον promo κωδικό emvolio και να έχεις ορίσει σωστά τον προορισμό.

Για την επιστροφή σου, δε χρειάζεται να προσθέσεις ξανά τον τον promo κωδικό. Όρισε απλώς ως σημείο παραλαβής τη διεύθυνση του εμβολιαστικού κέντρου, Helexpo – Μαρούσι ή Πύλη Εμπορίου ΔΕΘ αντίστοιχα, και η επιστροφή θα έρθει αυτόματα.

Δείτε ακόμα:  Ξεκίνησαν τα δωρεάν rapid test στη Νέα Μάκρη (φωτό)

Η εφαρμογή σε εντοπίζει μόνη της. Σε περίπτωση που θες να διορθώσεις το σημείο παραλαβής, πάτα τη διεύθυνση παραλαβής για να την αλλάξεις χειροκίνητα.

Είναι καλό να γνωρίζεις

Η παροχή για διαδρομές προς και από τα δύο εμβολιαστικά κέντρα ισχύει έως Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Το υπόλοιπο που θα δημιουργηθεί στο Beat λογαριασμό σου, θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη διαδρομή σου με το Beat, χωρίς ημερομηνία λήξης.

Για να λάβεις την παροχή, μπορείς να πληρώσεις είτε με μετρητά είτε με κάρτα.

Οι περίπου 5.000 οδηγοί που είναι συνδεδεμένοι με το Beat, θα λάβουν όλο το ποσό των διαδρομών σου, καθώς το κόστος απορροφάται από τη Beat.

Δείτε ακόμα:  Γεωργιάδης: Οι εμβολιασμένοι πρέπει να έχουν προνόμια - Τι είπε για τις επιχειρήσεις εστίασης χωρίς ανοιχτούς χώρους

Στόχος της εταιρείας μέσα από το Make a Move είναι να κάνει κινήσεις που συνδράμουν στις πόλεις μας, στις κοινότητες των χρηστών μας, στο περιβάλλον. Φιλοδοξία μας είναι οι πρωτοβουλίες αυτές να απλωθούν σε όλη την Ευρώπη, μέσα από το δίκτυο της FREE NOW, η οποία έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 ευρωπαϊκές πόλεις.

Ήδη, η FREE NOW έχει γίνει η πρώτη πλατφόρμα κλήσης ταξί που ανέλαβε μια τέτοια πρωτοβουλία και έχει ενεργοποιήσει αντίστοιχες καμπάνιες για τον εμβολιασμό σε Γερμανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Πολωνία.

Συνολικά αυτήν την περίοδο η FREE NOW -και μαζί της και η Beat- θα προσφέρει 1 εκατ. ευρώ σε διαδρομές εμβολιασμού.

aftodioikisi.gr