Που βρέθηκε η 40χρονη Δήμητρα που είχε εξαφανιστεί στο Κορωπί

Η περιπέτεια της Δήμητρας Ρεσίτη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν, όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr. Η Δήμητρα, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Ρεσίτη, 40 ετών, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορωπίου Αττικής, το πρωί της 06/12/2022, όταν αποχώρησε από τη δουλειά της και δεν επέστρεψε στο σπίτι της, στου Ζωγράφου Αττικής.

Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 08/12/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή της. Η 40χρονη, βρέθηκε σώα!

Πιο συγκεκριμένα, είχε βρεθεί περιπλανώμενη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, βραδυνές ώρες της 07/12/2022 και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο.

Ένας εκ των αστυνομικών, είδε το SILVER ALERT και ενημέρωσε την οικογένεια της αναζητούμενης. Η οικογένεια, επιβεβαίωσε και με το νοσοκομείο, ότι η 40χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.